Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, geçtiğimiz Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı’nda karşılaştığı ve 0-0 berabere kaldığı 24 Erzincanspor maçının ardından Teknik Direktör Mustafa Dalcı açıklamalarda bulundu. Dalcı, Ligin en iyi maçını oynadık. En çok pozisyonu bulduk. Ama o pozisyonları atamadık. Çocukların verdikleri emeklere yazık oluyor. Üzgünüz. Şu maçı mutlak ve mutlak, bu futbolla beraber 3 puanla kapatmamız gerekiyordu’’ ifadelerine yer verdi. 

İYİ OYNADIK AMA 3 PUANA ULAŞAMADIK

Dalcı, “Kornerleri bile yoktu. İkinci bölgeye gelemediler bile. Ligin en iyi maçını oynadık. En çok pozisyonu bulduk. Ama o pozisyonları atamazsan çocukların verdikleri emeklere yazık oluyor. Üzgünüz. Şu maçı mutlak ve mutlak, bu futbolla beraber 3 puanla kapatmamız gerekiyordu. Bütün olumsuz şartlara rağmen nasıl bir takım olduğumuzu herkes gördü. Layık olduğu yerde bitireceğiz. Çocuklar ciddi mücadele veriyorlar. Çocukların yüreğine sağlık.” 

ÇOCUKLAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Dalcı, “Kimse gol kaçırmak istemez. Ama yakaladıkları pozisyonlarda daha becerili olmaları gerekiyor. Olmayınca bazen olmuyor. Futbolun şansı bazen yanınızda olmuyor. Lige çok geç başladık. Her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Önceki haftalarda mağlubiyet aldık. Ama hiçbir müsabakada mağlubiyeti hak etmedik. Her takımla kafa kafaya oynayabiliyoruz. Bu şartlarda bu mücadeleyi veren, bu oyunu oynayabilen takımı desteklemek gerekiyor. Biz oyuncularımızdan memnunuz. Her geçen hafta üstüne koyarak geliyoruz. Bunları bir şekilde skora da yansıtacağız.” dedi.