Özel Sporcular Futbol Liginde İzmit Kocaeli Özel Sporcular forması giyen 21 yaşında ki Zonguldaklı genç orta saha oyuncusu Ogün Kaçmak İstanbul’da yapılacak olan Özel Sporcular Milli takım kampına davet edildi. Kaçmak, kamp’ta başarılı olduğu takdirde ise ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.

Geçtiğimiz yıl Fransa’nın başkenti Paris’te yapılan Özel Sporcular Dünya Şampiyonasında ay yıldızlı forma altında 1 gol 3asistlik performansı ile göz dolduran Zonguldaklı milli futbolcu Ogün Kaçmağa tekrar milli davet geldi. Genç oyuncu Ogün Kaçmak, 21-26 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Riva Milli takım tesislerinde yapılacak kampa katılacak. Kaçmak, kamp’ta başarılı görüldüğü takdirde ise İsveç’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ay yıldızlı forma altında ülkemizi ve ilimizi temsil edecek.

“Ay yıldızlı formayı giymekten gurur ve onur duyuyorum”

Zonguldaklı Milli Futbolcu Ogün Kaçmak,” Geçtiğimiz yıl Milli takımda Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil ettim. Bu yıl’da tekrar kampa davet edildim. Geçen sene ay yıldız forma altında maçlarda 1 gol 3 asistim yaptım. 6 Ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonasında 5’inci olduk. Bu sene de Kamp’ta başarılı olduğum takdirde ise tekrar ay yıldız forma altında İsviçre’de tekrar ülkemizi temsil edeceğim. Ay yıldızlı formayı giymekten gurur ve onur duyuyorum.

Emre Can BAYRAM