Zonguldak Kömürspor’da  sözleşmesi  Mayıs itibariyle sona eren tecrübeli oyuncu Sefa Aksoy,  sezonu değerlendirirken, takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu. Sezon boyunca yalnız kaldıklarını belirten Sefa,  takım içinde kenetlenerek, ayağa kalktıklarını ifade etti.  Tecrübeli oyuncu,  her zaman büyük güç olan  taraftara teşekkür etti.

“HİÇBİR DESTEK OLMAMASINA RAĞMEN LİGİ İYİ YERDE BİTİRDİK”

 Tecrübeli oyuncu Sefa Aksoy, “Yıllar sonra, ikinci lige çıkmış bir camia olarak, çok fazla eksiği olmasına rağmen ligi iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum.  Hem de destek olmamasına rağmen bu ligi tanıyan çok fazla oyuncu grubu yoktu. Çünkü bu lig yetenekten ziya de tecrübeye dayalıdır. Ona rağmen sezonu iyi yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Buna rağmen zor süreçlerden geçtik. Ama zor dönemlerde hep yalnızdık. Biz bize düştük ve kalkmasını da bildik. En önemlisi takımda arkadaşlık güzeldi. Herkes birbirine sahip çıktı ”dedi.

“KADER MAÇLARINI KAZANSAYDIK PLAY OF’A KALABİLİRDİK”

Play of’u ucu ucuna kaçırdıklarını ifade eden Aksoy, “Kader maçlarını iyi değerlendirebilseydik, çok rahat play off’lara kalabilirdik. Bu maçlarda yaşadığımız puan kayıpları bizi Play-Off’un dışında bıraktı.  Ama nasip değilmiş” dedi.

“SEZON BOYUNCA EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTARDI”
Tecrübeli oyuncu Sefa Aksoy, sezon boyunca en büyük gücün taraftar olduğunu söyleyerek, “Her zaman olduğu gibi desteklemeye devam etsinler. Çünkü onlar kadar destek veren kimseler yok. Biz onları arkamızda güç olarak hissettik hep. Teşekkür ediyorum bir sezon peşimizden geldikleri için.” Dedi.

 SEFA HELALLEŞTİ
Takımda ki geleceğiyle ilgili mesajlar veren Sefa, “Sözleşmem sona erdi.   Kongre olacağını biliyorum. Takımda kalırım, kalmam üstümde emeği geçen, teknik direktör Şenol Demir’e, teknik heyete ve Başkanımız Süleyman Caner’e çok teşekkür ediyorum. Benimde üzerlerinde emeğim varsa helal olsun.”

 Emre Can BAYRAM