İlk kez Bölgesel Amatör Lig deneyimi yaşayan Yüksel Açıkgöz ile İsmail Yalçın’ın sonları aynı oldu

 KADERDAŞLAR

 Bu sezon Bölgesel Amatör Lig takımları Kozlu Belediyespor ve Ereğli Belediyespor’un başına geçen Yüksel Açıkgöz ve İsmail Yalçın ligin sonunu göremedi. Açıkgöz’ün Kozlu’daki görevi 4’üncü haftada, Yalçın’ın Ereğli’de ki macerası ise 5’inci haftada son buldu. İlk kez BAL takımı çalıştıran ikili kötü bir deneyim yaşadı.

 ***************************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Kozlu Belediyespor ile Ereğli Belediyespor, ligin henüz başında alınan kötü sonuçların ardından teknik adam değişikliğine gitti. Kozlu Belediyespor Yüksel Açıkgöz ile Ereğli Belediyespor İsmail Yalçın ile yollarını ayırdı.

AÇIKGÖZ DÖNEMİ BİTTİ, YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI

Sportif direktörken, a takımın başına hoca olarak getirilen Yüksel Açıkgöz, Bölgesel Amatör Lig tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Transferde tam yetkiyle sezona başlayan ve kadrosunu kendi oluşturan Yüksel Açıkgöz ile Kozlu Belediyespor sezona büyük umutlarla girmişti. Ancak sezona kötü başlayan ve ilk 4 haftada 4 puan toplayan Açıkgöz, kendi sonunu hazırlandı. Alınan başarısız sonuçlara paralel olarak kulüp içinde ki sıkıntılar Açıkgöz ile yolların ayrılmasına neden oldu. Ligin 4’üncü haftasında Akçakocaspor yenilgisinin ardından Yüksel Açıkgöz görevinden ayrıldı. Yönetim, Yüksel Açıkgöz’ün ardından hiç vakit kaybetmeden deneyimli hoca Volkan Yayın ile anlaştı. Yayın yönetiminde derbide Ereğli’yi konuk eden Kozlu Belediyespor maçtan galip ayrıldı

YALÇIN GİTTİ, TAKIM ERCAN YAMAN’A EMANET

Ereğli Belediyespor’da da kan değişikliği en yaşandı. Uzun yıllar görev aldığı Ereğli Belediyespor’u ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de çalıştıran İsmail Yalçın’ın da ömrü kısa oldu. Sezona camianın arkasını alarak genç bir kadro ile giren Ereğli Belediyespor, beklemediği puan kayıpları yaşadı. İlk 5 haftada galibiyet alamayan ve 3 puanla 12’nci sıraya yerleşen Ereğli’de son olarak Kozlu Belediyespor yenilgisi taşları yerinden oynattı. Üstelik bu kötü gidişata ek olarak takımın gol dahi ataması okları İsmail Yalçın’ın üzerine çevirdi. Ereğlili hoca ilk deneyimini yaşadığı Bölgesel Amatör Lige ve takıma veda etti.  İsmail Yalçın’ın istifası üzerine eflatun-beyazlı takım, takımımı geçici olarak yardımcı antrenör Ercan Yaman’a devretti. Eğer ki Ercan Yaman ilk maç olan Bağcılarspor karşısında galibiyet alırsa genç hoca ile devam edilecek, aksi halde hoca arayışlarına başlanacak.

Eren ARSLANYILMAZ