Şenol Demir, iki ayaklı Tire maçlarında nasıl tur atlayacaklarının şifresini çözdü 

KALEMİZİ KAPAMALIYIZ 

Kırmızı-lacivertli takımın çalıştırıcı Şenol Demir, finale çıkmanın hesaplarını yaptı. Genç hoca  Tire ile oynanacak  yarı final maçında  kalelerini gole kapatmaları gerektiğini söyledi.
Yarın ki maçta gol yememeleri gerektiğini belirten Demir,  “0-0’da bitse bizim adımıza avantaj olacaktır” dedi. 

******** 

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, oyuncularını zorlu Tire maçına hazırlarken, kendisi de planlalar yapmayı ihmal etmiyor.   Kurallar gereği Tire 1922spor ile iki ayaklı  oynanacak Play-Off maçları öncesi dersine çalışan genç hoca, rakibi nasıl eleyeceğinin şifresini çözdü. Teknik Direktör Şenol Demir, yaptığı açıklamada ilk maçın önemine vurgu yaparak, sahalarında oynayacakları maçta gol yememeleri gerektiğini söyledi.

“0-0’DA BİTSE  RAKİP RÖVANŞTA RİSK ALMAK İSTEYECEK”

Tirespor’un hücum anlamında etkili bir takım olduğunu söyleyen Demir, “Ona göre hazırlığımızı yapıyoruz. İlk hedefimiz gol yemeden Play-Off’u bitirmek. Kesinlikle kalemizi gole kapatmamız gerekiyor. Çünkü yiyeceğimiz bir golü telafi etmek zor olacaktır. Onun için burada 0-0’da bitse İzmir’de rakip risk almak isteyecek. Böyle bir planlamamız var inşallah avantajı yakalayan taraf biz oluruz.

“YENEMEYECEĞİZ TAKIM YOK”

“İki maçta da yenmiş olsaydık, yine rehaveti olurdu oyuncularda. İki maçta da yenildik.  Oyuncularım, Artık yenen taraftarın biz olması gerektiği konusunda daha ciddi olacaktır. Rakibi ciddiye aldığında yenemeyeceğiz takım yok, sadece gol yeme konusunda problemlerimiz var.  Oyuncularım Kampta söylediklerimi istekli ve arzulu  bir şekilde yerine getirdik ve Play-Off’ kaldık. Taraftarsız bir Zonguldak Kömürspor olmaz, maçın 90 dakika olduğunu unutmadan destek versinler inşallah başaracağız”

Eren ARSLANYILMAZ

 

İşte  hakem

MHK, Zonguldak Kömürspor ile Tire arasında oynanacak Play-Off yarı final ilk maçına İstanbul’dan 2’nci Lig hakemi Serdar Akkoçoğulu atadı

********** 

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Spor Toto 3’üncü Lig Play-Off yarı final maçlarının hakemlerini açıkladı.  Kurul, yarın  Zonguldak Kömürspor ile Tire 1922spor arasında oynanacak yarı final ilk maçına İstanbul triosunu atadı. 5 Mayıs Perşembe (yarın) saat 16.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ki maçı Serdar Akkoçoğulu düdük çalacak. Bu sezon görev aldığı maçların çoğunu 2’nci Ligde yapan Akkoçoğulu’nun yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Murat Güçlü ile Barkın Güdü yapacak. Kurul maça 4’üncü hakem olarak Selim Özen’i atadı.