Kdz. Ereğli Belediyespor, Kilimli Belediyespor derbisi öncesi, 2’nci transferini gerçekleştirdi. Eflatun-beyazlı takım, İstanbul Feriköyspor’dan 26 yaşındaki file bekçisi Serkan Karagöz’ü renklerine bağladı.  Sefa’nın yanına Serkan’ı transfer eden yönetim, diğer kaleci İlker Engin ile yolları ayırdı.

Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grup’ta sezonun ikinci yarısı hafta sonu start alacak. İkinci yarının ilk haftasında Kilimli Belediyespor ile Zonguldak derbisine çıkacak Kdz. Ereğli Belediyespor, bir transfer daha yaptı. Ara transfer döneminde forvete takviye yapan eflatun-beyazlı takım, kaleye de takviye yaptı ve İstanbul Feriköyspor’dan 26 yaşındaki eldiven Serkan Karagöz’ü transfer etti.

İlk yarıyı 27 puanla 2’nci sırada bitiren Kdz. Ereğli Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Kilimli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da transfer çalışmalarını ihmal etmiyor. Ara transfer döneminde ilk olarak Malili forvet Troare’yi kadrosuna katan yönetim, mevcut kaleci İlker Engin’le yolları ayırdıkta sonra kaleye takviye yaptı. Kdz. Ereğli Belediyespor, geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiği Erokspor’un kalesini korumuş ve bu sezonun ilk yarısını İstanbul Süper Amatör Lig takımı Feriköyspor’da geçiren 26 yaşındaki file bekçisi Serkan Karagöz’ü renklerine bağladı. Antalya kampının son 3 günü takıma dahil olan ve Antrenör Taner Demirbaş’ın istediği kapsamında transfer işlemlerine başlanan Serkan’ın lisansı çıktı.

Derbi mesaisi başladı

Ereğli Belediyespor, Antalya kapın dönüşü hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı. Eflatun-beyazlı takım, hafta sonu oynanacak Kilimli Belediyespor maçının hazırlıklarına start verdi. Kdz. Ereğli Belediyespor, zaman zaman yapan kar yağışı altında çalıştı

Eren ARSLANYILMAZ