KAMP BARTIN’DA, 3 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Gelikspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bartın’da 10 günlük kampa girecek. 

Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Gelikspor, teknik direktör Gökhan Konmuş ve Yılmaz Yavuz yönetiminde kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını devam ediyor. Yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Gelikspor bu kapsamda 13 Eylül’de Bartın Kurca şilede 10 günlük kampa girecek. 

Hazırlık maçı programı belli oldu

3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Gelikspor’un hazırlık maç programı belli oldu. Gelikspor, 16 Eylül’de Bölgesel Amatör Lig ekibi, Kastamonu Yolspor, 18 Eylül’de Bozkurt Belediyespor ve son olarak ise Bartınspor ile hazırlık maçı yapacak. Bartınspor’la yapılacak son hazırlık maçının tarihi ise daha belli değil. Teknik direktör Gökhan Konmuş ve Yılmaz Yavuz yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Geliksporstoper on numara ve kaleci alarak transferi noktalayacak.

Kocabacak tamam

Gelikspor, transfer çalışmaları kapsamında Devrek Belediyespor’un 26 yaşında ki tecrübeli kalecisi Burak Kocabcak ile prensipte anlaştı. Kocabacak’ın önümüzde ki günlerde Gelikspor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Gelikspor’dan tesis için hamle

Gelikspor Kulüp Başkanı Alahattin Kurnaz, Gelikspor’un önümüzde ki, senelerde sıkıntı çekmemesi içinde tesis için gerekli girişimleri başladığı öğrenildi. Kurnaz’ın önümüzde ki sene Gelikspor’a yakışır bir tesis kazandıracağı ifade edildi. 

Emre Can BAYRAM