KAMU SEN’DEN YÜKSEL’E ZİYARET

Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, bugün yeni il müdürlüğü binasına taşınan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yapımı tamamlanan sporcu fabrikasında incelemelerde bulundu.  Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, sporcu fabrikasının ve il müdürlükleri binalarının Zonguldak’a yakışır bir şekilde yapıldığını söyleyerek, Zonguldak’a bir çivi çakanın her zaman yanında olduklarını söyledi. 

’Zonguldak’a yakışır bir tesis yapılmış’’

Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Zonguldak’a yakışır bir tesis yapıldığını söyleyerek, ‘’Türkiye Kamu Sen ailesi olara hem hayırlısı demek hem de binayı incelemek için bugün ziyarette bulunduk. Binayı incelediğimiz kadarıyla Zonguldak’a yakışır bir bina olmuş. Emeği geçen herkese bu binayı Zonguldak’a kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Biz her zaman söylediklerimizin arkasındayız. Zonguldak’a bir çivi çakan herkesi biz sırtımızda taşırız. Biz Zonguldak sevdalıları olarak kim Zonguldak’a katkı vermişse bizlerde takdir etmeye devam edeceğiz. Buradan üzüldüğümüz bir konuyu da dile getirmek zorundayız. Zonguldakspor sezonu açtı ama maalesef kötü bir sonuçla açtı. İnşallah önümüzde ki maçlarda da daha iyi sonuçlar alarak hak ettiği yerlere geleceğinden eminim’’dedi. 

‘’El birliği ile daha güzel çalışmalar yapacağız’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, el birliği ile daha güzel işler yapacaklarını ifade ederek, ‘’Bugün Kamu-Sen Başkanımız Kadir Bacıoğlu ve yönetimde ki arkadaşlarımız ziyaretimize geldi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan faaliyetler ve tesisimiz hakkında bilgiler verdik. İnşallah el birliği ile daha güzel faaliyetler ve çalışmalar yapacağız’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM