Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, 0-0 berabere kaldığımız Keçiörenspor maçı ve bu hafta sonu deplasman da oynayacağımız Fethiyespor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, Keçiörengücüspor’un maç boyunca iyi savunma yaptığını söyleyerek, Rakibimiz Keçiörengücüspor sahamıza 1 puan almak için gelmiş. İstediğini de aldı. Hem bizi oynatmadı hem de kendisi oynamadı ”dedi.  Zonguldak Kömürspor Teknik patronu Şenol Demir, play off şansının matematiksel olarak hala devam ettiğini ve ligin sonuna kadar kovalamaya devam edeceklerini vurguladı. 

“Kapalı savunmayı açamadık”

Teknik patron Şenol Demir,” Rakibimiz Keçiörengücüspor sahamıza 1 puan almak için gelmiş. İstediğini de aldı. Hem bizi oynatmadı hem de kendisi oynamadı. Maç boyunca Turan ve Okan’ı gerçekten oynatmadılar. Öyle olunca da duran toplardan gol aradık ama olmadı. Kalecileri de yan toplarda bize izin vermedi. Elimizden gelenin fazlasını yaptık ama olmadı. Kapalı savunmayı açmak gerçekten zor.  Denedik ama bir türlü sonuç alamadık. O yüzden oyuncularımız ellerinden geleni mücadeleyi verdiler. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Ayaklarına sağlık. Doksan dakika boyunca bize destek verdiler. Bizde onların yüzünü güldürmek isterdik. Ama nasip değilmiş. İnşallah kanımızın son damlasına kadar savaşmaya devam edeceğiz. “

“Fethiyespor maçı zor bir maç olacak”

Fethiyespor maçının zor geçeceğini söyleyen Demir, “Bu hafta deplasmanda Fethiyespor takımıyla karşılaşacağız. Onlarda 10 maçtır kazanamıyorlar. Gerçekten zor bir maç bizi bekliyor. Tahminimce agresif bir futbol sergileyecekler. Çünkü onlar küme düşmeme mücadelesi veriyor. Ama biz Zonguldakspor’uz kazanmaktan başka çaremiz yok ”dedi.

“Play off şansımız zora girdi”

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, play off şanslarının zora girdiğini ifade ederek, “Biliyorum ki play off şansımız zora girdi. Matematiksel olarak play off şansımız devam ettiği sürece bizde sonuna kadar kovalamaya devam edeceğiz. Biz Zonguldaksporuz. Play off şansımız olduğunu sürece sonuna kadar kovalamaya devam edeceğiz. İnşallah ligin sonunda en iyi yerde bitireceğiz. Bizlere güvenenlere mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM