Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un iç saha da maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki 3.000 kişilik kapalı tribün inşaatı devam ediyor. 10 Eylül'de oynanması planlanan Karagümrükspor maçı öncesi, Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Çakıroğlu, Hasan Avcı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan kapalı tribünlerde incelemelerde bulundu. Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Çakıroğlu ve Hasan Avcı kapalı tribünlerde ve stadyum çevresinde ki eksiklikleri tespit ederek, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'a eksikliklerin giderilmesini söyledi. Maçların oynanması noktasında ki kararın ise  Perşembe günü Vali Ahmet Çınar yönetiminde ki toplanacak olan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında verilmesi bekleniyor. 
"Karar İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında verilecek"
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, maçların oynanması konusunda aksilik görülmediğini söyleyerek, "Emniyet açısından herhangi bir maçın oynanmasına engel olacak bir konu var mı? yok mu?o gün maç oynanacağı sırada nasıl önlemler alınır? Emniyet teşkilatımız bununla ilgili  incelemlerde bulundular.Bizlerde onlara eşlik ettik gerekli önlemleri aldık. Onların sekreteryasında bir yazışma yapılacak şimdi. 13 tane il müdürlüğü kurumu görüş belirtecek.  Maçların oynanması noktasında kararın Vali Ahmet Çınar yönetiminde Perşembe günü toplanılarak  İl Spor Güvenlik Kurulunda verilecek. Şuanda maçların burada oynanması için çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi dolaplarımız geliyor, içerde çalışmalarımız devam ediyor sürekli firma sahipleri ile görüşmelerde bulunuyoruz. Şuan için bir aksilik gözükmüyor."
Cihan; "Eksikler kısa zaman içerisinde giderilecek"
1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan , tribünlerde eksiklerin giderileceğini ifade ederek, "tribŞimdi inşallah kapalı tribünleri Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz yetiştirmeye çalışacak. Ama biraz eksikler var. İnşallah yetişir. Ben tribünleri beğendim. Gerçekten insanlar için rahat bir şekilde yapılmış olduğunu düşünüyorum. Bazı eksikler var ama giderecekler. "
Cihan; "Karagümrükspor maçıyla yeni bir sayfa açacağız"
Karagümrükspor maçıyla takımın yeni bir sayfa açacağını söyleyen Başkan Tuncay Cihan, "Maça gelince de inşallah ilk galibiyetimizi bu stadyumda alırız. Ben takıma güveniyorum. Takım bence iyi bir kamp dönemi geçirdi. Altay maçı iş kazası diyelim. Normaldir. Karşında ki rakip güçlü bir rakip Zonguldakspor futbolcuları olarak ilk defa gece maçına çıkıldığı için bu tür aksilikler olur. Alıştıkça çocuklar ellerinden geleni yapacaklar. Şimdi önümüzde ki hafta yeni bir sayfa açarak lige merhaba diyeceğiz. Kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alacağımızı inanıyorum. Taraftarlarımızdan bizim istediğimiz çoluklu çocuklu hepsi gelsinler ve takımı desteklesinler. Yensek de yenişlsek de bir sezonu unutmasınlar. Bu mücadelemiz sezon boyu sürecek. Ben derneği aldığımda şunu demiştim. Bu takımın ilk hedefi küme düşmemek. İkinci hedefide ilk 10'na girmek. İlk ona girebilecek bir takım yarattığımız zaman zaten play off kendliğinden gelecek"dedi. 
Emre Can BAYRAM