Zonguldak Kömürspor’un iç saha da maçlarını oynayacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki 3.000 kişilik kapalı tribün inşaatında sona gelindi… Yüklenici firma yetkilileri kapalı tribünün sezonun ilk maçına kadar teslim edileceğini söyledi.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un iç saha da maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki 3.000 kişilik kapalı tribün inşaatı devam ediyor. Kapalı tribün inşaatı yüklenici firma yetkilileri tarafından 2017-2018 futbol sezonuna yetiştirilmek üzere hızlı bir şekilde çalışmalar sürdürülüyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda kapalı tribün inşaatının büyük bir kısmı tamamlandı. Yüklenici firma yetkilileri yapımı devam eden 3.000 kişilik kapalı tribünün sezonun ilk maçına kadar teslim edileceğini vurguladı.
“Sezonun ilk maçına kadar kapalı tribünü teslim edeceğiz”
 Kapalı tribün inşaatının büyük bir kısmının tamamlandığını söyleyen yüklenici firma yetkilisi Hüseyin Tezcan, “Kapalı tribün inşaatında sona gelinmeye başlandı. Şuanda Bay ve Bayan lavabolarının kalebodurları takıldı. Birkaç gün içerisinde tuvaletleri yerleştirilecek. Futbolcu soyunma odalarında ise şuanda şap işlemleri devam ediyor. Klima için havalandırma sistemleri yapıldı. Kapalı tribünün koltukları geldi. Bir daha ki hafta başı kapalı tribünde boyama işlemleri yapılarak koltuklar takılacak. Kapalı tribünün çatısı ise Ankara’da yapılıyor. Yakın bir zaman içerisinde oda gelecek. Ondan sonra da gelen çatıyı monte edeceğiz. İnşallah Sezonun ilk maçına kapalı tribünü yetiştireceğiz.” 
Emre Can BAYRAM