Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapımı devam eden 3.000 kişilik kapalı tribün inşaatında incelemelerde bulundu. Karayılmaz, kapalı tribünün inşaatının yüzde 80’nin tamamlandığını söyleyerek, 10 Eylül Pazar günü oynanacak olan Fatih Karagümrükspor maçına kapalı tribünü yetiştirmeyi planladıklarını vurguladı. 

TFF 2.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki kapalı tribün inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Arıkan inşaat firması yapımı üstlendiği kapalı tribün inşaatında yoğun mesai harcıyor. 2016 Aralık ayında yapımını başlanan 3.000 kişilik Kapalı tribünlerin açılışı 10 Eylül Pazar Fatih Karagümrükspor maçıyla yapılacak.

“Fatih Karagümrükspor maçına kapalı tribünler hazır olacak”

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Kapalı tribün inşaatında yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yoğun bir mesai harcadıklarını söyleyerek, “Kapalı tribünde koltuklar takıldı. Bugün ya da yarın doğal gaz aboneliği alınıyor. Kapılarımız, tuvaletler ve lavabolar takıldı. Turnikelerimiz geldi. Federasyon yetkilisinin istediği ambulans ve itfaiye girişlerinin planlamaları yapıldı. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı. 10 Eylül Pazar günü oynanacak olan Fatih Karagümrükspor maçına kapalı tribünlerimiz inşallah hazır olacak ”dedi.

Emre Can BAYRAM