Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sezonun sona ermesinin ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Süleyman Caner, hiç bir destek olmamasına rağmen ellerinden gelen mücadele vererek, son ana kadar play off'u zorladıklarını söyledi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kapalı tribün inşaatının yeni sezona yetişeceğinin müjdesini vererek, tesis konusunda da önemli adımların atıldığını vurguladı.

"Hiç bir destek olmamasına rağmen play off'u sonuna kadar zorladık"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hiç bir destek olmamasına rağmen play off'u zorladıklarını söyleyerek, "Öncelikle hedefimiz 10 seneden sonra çıktığımız ikinci ligde tutunmaktı. Daha sonra da üst sıraları zorlamaktı. İlk hedefimizi gerçekleştirdikten  sonra elimize bir fırsat geldi. Play off'u zorlama fırsatı. Onu da zorladık. Ama herşey istediğimiz gibi olmadı. Birkaç maçta aldığımız sonuçların iyi olmaması nedeniyle play off şansımızı yitirdik. Tabi ki ekonomik durum nedeniyle memleketin durumu olsun, ilimizde ki durumda aşikar. Maddi desteğin daha önce ki senelere göre, az olması nedeniyle bir sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntıya rağmen ligi yukarılara doğru zorlamasını bildik. Elimizde ki imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştık. Bu sezon böyle oldu. Hayırlısı olsun. İnşallah verilmeyen bu desteklerin bundan sonra ki sezonlarda verilmesini birlik ve beraberliğimizin artmasını el elle vererek, konuşarak değil, icrata döndürürsek, daha çok imkan bulabiliriz. Takım daha çok ivme kazanarak belli yere gelir."

"Zonguldakspor'a faydalı olacak isimleri bulacağız"

Önümüzde ki günlerde kongre olacağını ifade eden Başkan Caner, "Önümüzde yasal olağan kongra var. Olağan bir kongre süreci olacak. Vakti gelmiştir bakacağız. Ama ondan önce Zonguldakspor'a fayda verebilecek, elinde ki imkanı Zonguldakspor'a değerlendirebilecek, yönetim kurumuna girme isteklisi olan arkadaşlarımızı bulacağız. Onları da güzel bir liste yaparak, güzel bir ekip kurarsak, o ekiplede iyi bir transfer çalışması olursa, istediğimiz yerlere geliriz"dedi.

"Onur'la ilgili çıkan haberler gerçek değil"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Onur'la ilgili çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyleyerek, "Sözleşmesi biten ve devam eden futbolcularımız olabilir. Onların hepsini değerlendireceğiz. Yeni yönetim olduktan sonra bakacağız. Onur'la da ilgili haberler çıkıyor. Öyle bir şey yok."

"Sezonun ilk maçını kendi sahamızda oynayacağız"

Kapalı tribün inşaatının yeni sezona yetişeceğini söyleyen Başkan Caner, "Taraftarımız her zaman teşekkür ediyorum. Taraftar takımını hiç bir zaman yanlşız bırakmadı. İnşallah bu sezon kendi sahamızda yetişecek.İlk maçımıza da kendi sahamızda çıkacağız. İlk maçtan son maça kadar aynı aşk aynı heyecanla takımını destekleyecek iyi günde kötü günde destekler vaziyette harekete dersek, iyi sonuçlara ulaşacağız. Bir üst liglere çıkacağız inşallah"şeklinde konuştu.

"Tesis konusunda Vali Ali Kaban talimataı verdi"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, tesis konusunda önemli adımların atıldığını söyleyerek, "Tesis konusunda sayın Valimiz Ali Kaban talimatları verdi. Çalışmalar yapılıyor. İnşallah çalışmalar neticilenecek. İnşallah tesisede kavuşuruz. "