Kapalı tribünlere beklenen müjde geldi… Gençlik Spor Bakanlığı yetkilileri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, kapalı tribünlerde incelemelerinin ardından seyirci alınması noktasında geçici kabul verdi.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki kapalı tribünleri dün Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Gençlik Spor Bakanlığı heyeti incelemelerde bulundu. Bakanlık yetkilileri kapalı tribünlerde incelemelerinin ardından yarın oynanacak olan Zonguldak Kömürspor-Kırklarelispor maçına kapalı tribünlere seyirci alınmasına karar verdi.

‘’Seyirci alınmasına engel yok’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, seyirci alınmasına engel bir durumun olmadığını söyleyerek, ‘’Genel Müdürlüğümüzden gelen Kabul Heyeti ile birlikte gerekli incelemeleri yaptık. Taraftarımızı Kırklarelispor maçında kapalı tribüne alıyoruz.  Kabul Heyeti ile birlikte ortak tutanaklarımızı hazırladık. Ufak tefek aksaklıkların çalışmaları devam edecek ama seyirci alınmasına engel bir durum yok. Taraftarımızla tribünümüz buluşuyor. Tribünün kesin kabulünde 1 yıllık süreci var. Bu 1 yıllık süre içerisinde çalışmalarımız devam edecek. Şu an sadece geçici kabulümüz yapılacak’’şeklinde konuştu.

‘’Kapalı tribünlerde ki eksikler giderilmeye devam edecek’’

Kapalı tribünlerde ki eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmaların devam edeceğini ifade eden Yüksel,’’Kabul Heyeti ile birlikte tribünlerdeki eksikler konusunda tutanaklarımızı tuttuk. Firmanın çalışmaları devam edecek. Takibini yapacağız. Tam olarak kabul zamanı geldiğinde kontroller yapılacak. Burada sorumluluk firmaya aittir. Gerekli çalışmaları firma tamamlayacak. Sorumluluk onlarda’’diye konuştu.

‘’Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacakların ı söyleyerek, ‘’Futsal Türkiye Şampiyonası konusunda arkadaşlarımızla birlikte çok hassas çalışmalar içerisindeyiz. Herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek için her türlü çalışmalarımızı tamamladık. Müsabakalarımız başlıyor. Açılış töreni ile birlikte müsabakalar Pazar günü sona erecek. Müsabakaların önemli olmasında ki temel sebep, burada şampiyon olan bayan ve erkek takımları, 13-24 Mart tarihlerinde İsrail’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Orada ülkemizi temsil edecek takımların belirlenmesi ve bunun ilimizde yapılacak olması oldukça önemli. Böyle güzel organizasyonları nasıl yapabileceğimizi göstermek, kendimizi ispat etmek açısından önemli. Bundan sonraki hedefimiz uluslararası bir organizasyonu evimize getirebilmek’’dedi.

Emre Can BAYRAM