Zonguldak Kömürsor, kaptan Mert Caymaz ile yeni sezon öncesi anlaşma sağladı


KAPTAN GEMİYİ TERK ETMEDİ

                     

Kırmızı-lacivertli takımın kaptanı Mert Caymaz, gemisini terk etmedi.   27 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Yönetim ile bir süredir yaptığı görüşmeler neticesinde sözleşme uzatma kararı aldı. 5’înci sezonu için ‘evet’ diyen kaptan, Perşembe günü  yönetim ile masaya oturarak resmi sözleşme imzalayacak.

***************

 

Zonguldak Kömürspor, transferde sessizliğini bozmak üzere… Geçtiğimiz gün yapılan bütçe planlamasının ardından transferde kolları sıvayan kırmızı-lacivertli yönetim, önceliği iç transfere verdi. 

İÇ TRANSFERDE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yeni sezonda beklentilere cevap vermek isteyen Zonguldak Kömürspor,  hedefler doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Takımı başarıya taşıyacak futbolcuları kadroda tutmak isteyen kırmızı-lacivertli takım,  bugünden itibaren hareketli günler geçirecek. mevcut kadroda sözleşmesi sona eren futbolcularla temasta olan  Yönetim,   büyük ölçüde anlaşma sağladığı isimlerle sözleşme uzatacak.

KAPTAN YENİDEN DÜMENDE

Zonguldak Kömürspor yönetimi,  sözleşmesi sona eren futbolcular arasında, ilk olarak kaptan Mert Caymaz ile anlaştı. Kırmızı-lacivertli takımın kurmayları,  yeni sezon kadrosunda görmeyi istediği ve Bu bağlamda bir süredir temasta olduğu kaptan Mert Caymaz’a teklifini sundu. Görüşmelerin ardından taraflar her konuda anlaşmaya vardı. Zonguldak Kömürspor ile 5’inci sezonu için prensip anlaşması yapan kaptan Mert Caymaz, tatilini geçirdiği İstanbul’dan bugün Zonguldak’a dönecek. Perşembe günü yönetim ile masaya oturacak kaptan ya yarın yada en geç Cuma gününe kadar  resmi imzayı atacak.

Eren ARSLANYILMAZ

****Zonguldak Kömürspor iç transferde ilk anlaşmasını yaptı. Kırmızı-lacivertli takım, kaptan Mert Caymaz ile her konuda anlaştı.

 

Boş sözleşemeye imza atarım

Zonguldak Kömürspor’da  prensip anlaşmasına varan kaptan Mert Caymaz, yeni başarılar kazanmak istediğini belirterek, “Zonguldak Kömürspor’un yeri bende ayrı.  Sözleşme atmak için bir dakika bile düşünmem. Üstelik boş mukaveleye bile imzamı atarım.  Zonguldak Kömürspor’da  daha kaldıracak çok kupa var ve yapacak işlerimiz var” dedi.

 

 

ZONGULDAK’IN DEĞİŞMEZİ VE VAZGEÇİLMEZİ

2013-2014 sezonunda Kilimli Belediyespor’dan transfer olan Mert Caymaz, Zonguldak Kömürspor’da 4 sezon geçirdi. Bu süre içerisinde önemli başarılar kazanan ve kaptanlık pazubandını takan Mert Caymaz, Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğuna ve 3’üncü Lig Play-Off şampiyonluğunda takımın iskeletini oluşturdu.  Mert Caymaz, 4 sezon başarıyla formasını giydiği Zonguldak Kömürspor’un değişmezi  ve ayrıca vazgeçilmezi oldu.

TAKIMIN AĞABEYİ

Zonguldak Kömürspor’da 1’inci kaptan vazifesi yapan Mert Caymaz, takımda ağabeylik rolü de üstleniyor. Gençler ve takım arkadaşları tarafından sevilen futbolcu olan Mert Caymaz, yeni sezonda bu  kaptanlık ve ağabeylik görevlerini üstlenecek.

4 SEZON 139 MAÇ

Zonguldak Kömürspor ile sözleşme uzatma kararı alan Mert Caymaz, kırmızı-lacivertli takımda ‘dalya’ diyen oyuncular arasında yer alıyor.   4 sezon boyunca toplam 139 kez kırmızı-lacivertli formayı terleten Kaptan, bu dönemlerde takımın en istikrarlı futbolcuları arasına da adını yazdırdı.  Kırmızı-lacivertli takımda, Mert ile birlikte; Burak Et, Onur Eriş, Okan Eken ve Hüseyin Yılmaz ‘dalya’ dedi.

 

***Orta sahada bir dinamo görevi üstlenen 27 yaşındaki futbolcu,   kırmızı-lacivertli formayı giydiği toplam 4 sezonda 7 kez gol sevinci yaşadı

 

Genç oyuncu Ordu FK yolunda

Zonguldak Kömürspor, altyapısından yetişen 18 yaşındaki genç yetenek Samet Erat, Ordu FK yolunda.

2011 yılında Zonguldak Kömürspor alt yapısında futbola başlayan genç yetenek, bu süre zarfında kırmızı-lacivertli takımın çeşitli alt yaş kategorilerinde  ve akademi liglerinde forma giydi.  2015 yılında Zonguldak Kömürspor’un profesyonel futbolcusu olan Samet Erat, A takımda sadece bir kez resmi maçta  görev aldı. Kırmızı-lacivertli kulüp ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncunun, alınan bilgilere göre  Zonguldaklı antrenör Cahit Terzi’nin çalıştırdığı  Ordu FK’ya transfer olacağı söyleniyor.