TÜFAD GENEL MERKEZİNİN ORGANİZE ETTİĞİ ALTYAPI SEÇMELERİNE DAVET EDİLMEYEN KARADONSPOR’UN  ALT YAPI HOCASI ALİ KEMAL OFLUOĞLU:
“KARADONSPOR ZONGULDAK’IN BİR KULÜBÜ DEĞİL Mİ?”

Zonguldak amatör futbol takımı Karadonspor, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi'ne tepkili. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Genel Merkezi tarafından alt liglerde boy gösteren oyunculara seçmeler yapıldı. Seçmelere Karadonspor’dan hiçbir oyuncunun davet edilmemesi tepkilere neden oldu. Karadonspor alt yapı hocas ı Ali Kemal Ofluoğlu, seçmelere davet edilmemelerinden dolayı açıklamalarda bulundu.

Karadonspor altyapı hocası Ali Kemal Ofluoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

 “Ben Zonguldak’ta amatör futbola kim yön veriyor onu bilmek istiyorum. Bizim çocukluğumuzda seçmeler olurdu. Tüm Zonguldak amatör kulüpleri davet edilirdi. Hangi yaş kategorisinde ise seçmeler yapılır ve hakkeden karmaya seçilirdi. Ama Karadonspor olarak biz birilerine bir şey mi yaptık? Her ne hikmetse Karadonspor hiç davet edilmiyor. Bunu Nihat hocayla konuşmama rağmen bizimde çağrılmamız için ama bir duyuyorum ki il karması Zonguldak’ı temsilen bilmem nereye gitti. Acaba bu Zonguldak’ı futbolda sadece bu kulüpler mi temsil edecek. Karadonspor Zonguldak’ın bir kulübü değil mi? Ne yazıktır ki Zonguldak’ta futbolun ilerlemesini istemiyorlar. Demek ki Karadonspor’da katılmış olsa o seçmelere kim bilir hangi söz verdikleri dostlarının çocukları seçilemeyecek. Karadonspor korkusu var bu insanlarda. Adam kayırmak olmamalı. Futbolda hakkeden kimse onun seçilmesi doğrusu çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz. Şimdiden adamcılık yaparsanız hak edenlere haksızlık olmaz mı?, İnşallah bu serzenişimi birileri duyar da bundan sonraki yapılacak olan haksızlıkların önüne geçmiş oluruz.”