Zonguldak Kömürspor’un  kaptanı Mert Caymaz, hafta sonu kendi sahalarında, Sakaryaspor’a 4-1 mağlup oldukları maçı değerlendirdi. 
Kaptan Mert Caymaz, Sakaryaspor mağlubiyetiyle kimsenin karamsarlığa kapılmamasını söyleyerek,  deplasmandan alacaklarını galibiyetlerle Sakaryaspor mağlubiyetini telafi edeceklerini vurguladı. Zonguldak Kömürspor’un  kaptanı Mert Caymaz, taraftara çağrıda bulunarak, taraftarın takımını yalnız bırakmamasını ve birlik beraberlik içerisinde takımlarını desteklemeye devam etmelerini istedi. 
“Panik yapmaya gerek yok”
Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, “ Tahlisiz bir maç oldu. Sakarya’ya puan vermek istemediğimiz bir maçtı. İç sahada da 2’de 2 yapmıştık. Kazansaydık play off adına önemli bir noktaya gelecektik. Ama olmadı. Tabi ki de sezon içerisinde böyle talihsiz maçlar olacak. Bu mağlubiyeti deplasmandan alacağımız galibiyetle telafi etmeyi düşünüyoruz. İnşallah bu hafta Silivrispor maçı ve ondan sonra ki haftalarda alacağımız galibiyetlerle bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Karamsarlığa kapılacak bir şey yok. Ligde daha 28 maç var. Galip gelseydik şampiyon olmayacaktık. Mağlup olduk. Küme de düşmedik bir şey olmadı. Panik yapmaya gerek yok. Düzeleceğiz. Düzelmekten başka çaremiz yok ”dedi. 
“Birlik beraberlik içerisinde bunların üstesinden geleceğiz”
Taraftarın takımlarını sonuna kadar desteklemeye devam etmelerini isteyen, kaptan Mert Caymaz, “Taraftarlarımızı da buradan çağrıda bulunmak istiyorum. İyi günde de kötü günde de yanımızda olmaya devam etsinler. Çünkü  mağlup olduk diye sakın bizleri yalnız bırakmasınlar. Biz ne zor günler geçirdik. Bunların üstesinden geliriz. Birlik beraberlik içerisinde olursak eğer aşamayacağımız zorluk yok. Biz bir aileyiz. Taraftarlarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Yağmurlu ve soğuk havaya rağmen 90 dakika boyunca bizlerin yanlarında oldular. İnşallah galibiyet serileri yakalayarak bunun telafisini edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın ”şeklinde konuştu.  
Emre Can BAYRAM