1’i erkek 4’ü kız 5 sporcu, Erzurum’da tatamiye çıkacak

 

 KARATECİLER İDDİALI

 

Zonguldaklı karateciler,  4 Ağustos’ta Erzurum’da düzenlenecek Uluslar arası Palandöken Karate Turnuvası’nda mücadele edecek.  Kata dalında tatamiye çıkacak 5 sporcu, antrenör Yüksel Tok yönetiminde çalışmalarını  iddialı bir şekilde sürdürüyor.

 

**********

 

Her yıl geleneksel hale gelen ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek Uluslar arası Palandöken Karate Turnuvası, Erzurum’un ev sahipliğinde gerçekleşecek. 4-7 Ağustos tarihleri arasında Ülkenin dört bir yandan yüzlerce sporcunun katılacağı şampiyonaya onlarca ülkeden çok sayıda sporcu mücadele edecek. Büyük bir katılımın olması beklenen şampiyonada Zonguldaklı 5 sporcu tatamiye çıkacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Yüksel Tok’un çalıştırdığı Erdemir Çelebi, Zeynep Bilir, Demre Öykü Özdemir, Deniz Eylül Azap ve Rana Berre Bezir Erzurum’da ki Uluslar arası Palandöken Karate Turnuvası’nda kata dalında mücadele edecek.

Sporcular, şampiyona öncesi hazırlıklarını Antrenör Yüksel Tok gözetiminde sürdürüyor. Sabah saatlerinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda çalışan sporcular, Yüksel Tok yönetiminde disiplinli bir şekilde hazırlık yapıyor.

“MADALYALARLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Antrenör Yüksel Tok,  şampiyonaya kısa bir süre kala çalışmalarda tempoyu arttırdıklarını söyleyerek, “Erzurum’da mücadele edecek sporcularla birlikte çalışmalara devam ediyoruz. Aylar öncesinden sıkı bir çalışma programı ile hazırlanıyoruz. Kısa bir süre kaldı. Bu sürede daha iyi hazırlanarak, Erzurum’da madalyalarla dönmek istiyoruz.  Bu şampiyonaya katılma amaçlarından biri de sporcuların tecrübe kazanması” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ