Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Uluslar arası müsabakaların yapılabileceği ve sporcu yetiştirme merkezinin de içerisinde olduğu bir atletizm kompleksi yapılacağının müjdesini verdi.  Karayılmaz, atletizm kompleksinin projesinin çizildiğini söyleyerek, yer olarak da Acılık veya eski çöp döküm alanının olduğunu vurguladı.

“Sporcu yetiştirme merkezi ve atletizm kompleksi yapacağız””

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, atletizm kompleksi yapılacağını söyleyerek, “Atletizmle ilgili sorunları sayın Valimiz Ahmet Çınar’a arz ettim. Zonguldak’ta Genel Müdürümün bilgisi dahilinde kendisi bana Ahmet bir yer bul. Biz buraya atletizm açısından sporcu yetiştirme merkezi yeni uluslar arası müsabakaların yapılabileceği bir alan atletizm kompleksi yapalım dediler. Projesi çizildi. En kısa zaman da sayın Valimiz Ahmet Çınar’la tekrar paylaşacağım. Yerimizi de tahmin ediyorum bazı çalışmalarımız oldu. “

“Acılık veya eski çöp döküm alanı”

Atletizm kompleksi için 2 yer düşünüldüğü ifade eden Karayılmaz, “Yerle ilgili gelişmelerde var. Şuan için düşündüğümüz iki tane yer var. Birincisi Acılıkta ki 30 dönümlük arsayı düşünüyoruz. İkinci seçenek olarak da Öğretmen evinin alt tarafından ki eski çöp alanının olduğu yerle ilgili bir takım çalışmalar yapıyoruz. İnşallah atletizm spor’u yapacağımız bu proje ile daha da yaygınlaşacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın ”dedi.

Emre Can BAYRAM