Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Devrek Gençlik Spor İlçe Müdürü Zafer Yurtsever Yener, Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak Çevik Kuvvet Şube Müdürü Faruk Akay, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya Devrek sahası ve kapalı tribünde incelemelerde bulundu. Karayılmaz, hakem odaları, misafir takım odası,konuk takım odası, basın tribünü, şeref tribünü, doping odası, güvenlik kamera odasını teker teker inceledi.

 Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ahmet Karayılmaz, Çevik Kuvet Şube Müdürü ile saha dışı ve içinde alınacak tedbirler, çevre düzenlemesi, ambulans, itfaiye girişleri, misafir ve konuk futbolcuların girişleri, hakem girişleri, hakkında fikir alış verişinde bulundu. Karayılmaz ayrıca stadın yeterli seyirci kapasitesi olmaması sebebiyle 150 kişilik portatif tribün yapılmasına karar verdi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, çevre düzenlemesi ve görülen eksiklerin 15 gün içerisinde yapılacağını söyledi. Karayılmaz, ardından Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile çevre düzenlemesi konusunda yardım istedi. Semerci, çevre düzenlenmesi konusunda ellerinden gelenin yapılacağının sözünü verdi.

“ Stadyum çevresine 150 kişilik portatif tribün konulacak”

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, “ Devrek Stadyumunda bugün incelemelerde bulunduk. Stadyumumuz  bazı eksikler dışında hemen hemen hazır. Onları da el birliği ile tamamlayarak yeni sezona kadar tamamlayacağız. Şuan için çevre düzenlemesi konusunda ufak bir sıkıntımız vardı. O da belediye başkanımız Mustafa Semerci ve İl Özel idaresinin yardımlarıyla 15 gün içerisinde çözeceğiz. Sayın belediye başkanımızda görüşmelerimizi yaptık. O da ellerinden gelenin yapılacağını söyledi.  Yeni sezona kadar ufak tefek eksikleri halledeceğiz. Ayrıca seyirci sayımız fazla olması sebebiyle de stadyum çevresine açık portatif tribün koyacağız” dedi. 
Emre Can BAYRAM