Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu hafta deplasmanda oynayacakları Karşıyakaspor maçını değerlendirdi.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Karşıyakaspor maçında ciddiyeti bozmamaları gerektiğini  ve sarı kart sınırında olan oyuncuların cezalı duruma düşmemesi için önem alacaklarını vurguladı. Başkan Caner ayrıca,  Bandırmaspor maçında sarı kart görmesi nedeniyle cezalı duruma düşen Onur’un yerini dolduracak oyuncuların olduğunu söyledi.
“Karşıyakaspor maçında gevşeklik göstermeyeceğiz”
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Karşıyakaspor maçında ciddiyeti bırakmamaları gerektiğini söyleyerek, “Silivrispor deplasmanı da bizim için zordu. Silivrispor deplasmanı ne kadar zor olduysa Karşıyakaspor deplasmanı da o kadar zor. Hiçbir zaman rakibin nerde olduğu kaç puanı olduğu önemli değil. Rakip bazen en sonda da olabilir bazen en üstte de. Burada şimdi rakibin alt sırada olması, kimseyi aldatmasın. Rakipte çıkış arıyor. Toparlanma sürecine girmek istiyor. Puan peşinde. Kendi sahasında oynuyor. Müsabaka da saha da en iyi şekilde oynamamız gerekir. Oradan puan ya da puanlarla dönelim. Karşıyakaspor maçında ciddiyeti bırakmayacağız. Gevşeklik göstermeyeceğiz. 2 Maçta gösterdiğimiz iyi bir performans var. Bu performansın biraz daha üzerine koyarak oradan puan ya da puanlarla dönme gayreti içerisinde olcağız ”dedi. 
“Onur’un yerini aratmayacak oyuncularımız var”
Onur’un  Karşıyakaspor karşısında forma giyemeyeceğini ifade eden Başkan, “Burada en büyük dez avantajımız Onur’un cezalı olması. Geçen hafta Bandırmaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Onur cezalı duruma düştü. Onursuz bir müsabaka oynayacağız. Ama Onur’un yerine oynayacak diğer arkadaşlarımız Allah’ın izniyle Onur’u aratmamasını temenni ediyorum. İyi bir performans ortaya koyarak, galip gelmeleri ve puanla dönmeleri için elinden geleni yapacakları inancındayım ”dedi. 
“Karaşıyakaspor maçının gündüze alınmasında bir hayır var”
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Karşıyakaspor maçının gündüz saatine alınmasında bir hayır olduğunu söyleyerek, “Gece maçı oynanamazın avantaj mı?, yoksa değil mi? Bunu saha da göreceğiz. 2 tane gece maçı oynadık. 2 sinde de puansız döndük. Bunda da bir hayır vardır. Gece maçını gündüz almamız onların  talepleriydi. Bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu şekilde oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz ”şeklinde konuştu. 
“Bugşasspor maçında cezalı oyuncu taşımamamız gerek”
Sarı kart sınırında oyuncuların olduğunu ifade Başkan Caner, “Sarı kart sınırında oyuncularımız var. Onları sarı kart görmemesi için uğraşacağız. Çünkü Bugsaşspor maçı da çok önemli. Evimizde oynayacağımız bir maç .O yüzden bu maçı en az zararla kart konusunda nasıl geçeriz diye de önlem alacağız. Puan önemli ama puanın  yanında da Bugşasspor maçına cezalı oyuncu taşımamamız gerekir. İnşallah da gönlümüze göre olur. Hem puanla döner hem de cezasız, kart görmeden Zonguldak’a döneriz.”
“Bu şehitlerin bu takımda hakkı var”
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Madenci forması projesiyle güzel bir projeye imza attıklarını söyleyerek, “Güzel bir projeye imza attık. Biz zaten, madenci ve işçi takımıyız. İşçi takımı olarak bunun bayrağı bizde. Emekçinin takımının bayrağı bizde. Biz her zaman futbolcularıma da maçtan önce söylüyorum. Taraftar olarak tribünleri doldurmuş olabilirler ama bu takıma doğrudan ya da dolaylı olarak katkısı olmuş 3684 maden şehidi var. Bu şehitlerin bu takımda hakkı var. Dolayısıyla oynayacağız futbol alacağınız sonucun hem bunları düşünerek oynamamız gerek. Bu forma da bunları hatırlattık. Bu toprağın altı şehit dolu. Bu forma da bunu katkı sağlıyorsa bundan mutluluk duyarız. Zonguldaklıların kenetlenmesi açısından bu forma inşallah örnek olacak. İnşallah istediğimiz sonuca ulaşırız. Yeter ki biz birlik beraberlik olalım ”dedi. 
Emre Can Bayram