Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Pazar günü konuk edecekleri Karşıyaka maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, koşan mücadele eden genç bir rakiple oynayacaklarını söyleyerek, Karşıyaka’yı yenerek rahat bir nefes almak istediklerini vurguladı. Akyel, ayrıca Beyaz Grubun diğer gruptan zor bir grup olduğunu ve bu ligde her şeyin değişebileceğini söyledi.

‘’Zor bir rakiple oynayacağız’’

Zonguldak Kömürspor teknik direktör Fatih Akyel, zor bir rakiple oynayacaklarını söyleyerek, ‘’Hafta başından beri söylediğim gibi zor bir rakiple oynayacağız. Kimse rakibin aşağıda olmasına bakmasın. Biz bakıyoruz maçlarını seyrediyoruz. Yaklaşık 3 4 haftadır rakiplerine üstün bir oyun oynuyorlar. Genç bir ekip. Koşuıyorlar, basıyorlar ve oyun bozuyorlar. Onun için zor bir takımla oynayacağız. Bizim takımımızda özellikle kolay takım diye bir şey yok. Silivrispor maçında da iyi bir futbol oynadık ama zor yendik. Saha şartlarını da görüyoruz. Amacımız kazanarak bir nebze nefes alıp yukarılara tırmanmak’’dedi.

‘’Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz’’

Saha ve seyirci avantajını kullanarak Karşıyaka’yı yenmek istediklerini ifade eden Akyel, ‘’İnşallah bu hafta kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Takımımızda bir Şevket eksiğimiz var. Onun haricinde sakatımız yok. Cezalımızda yok’’diye konuştu.

‘’Karşıyaka’yı yenerek rahatlamak istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Karşıyaka’yı yenerek rahatlamak istediklerini söyleyerek, ‘’Herkes galip gelmek ister ve onlarda işin bilincinde. Hafta başından beri oyuncularla yaptığımız toplantı da sezon sonunu huzurla getirebilmek için biran önce maç kazanmamız gerekiyor. Biran önce camiamızı kulübümüzü rahatlatıp ondan sonra yolumuza devam etmemiz gerek. İlk hedefimiz galip gelmek oh çekmek. Bu ligde neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Özellikle Beyaz Grupta. Bu grup çünkü zor bir grup’’dedi.

Emre Can BAYRAM