Beko Basketbol Lig’inde ilk 8 takım arasında girerek Play-Off’ları hedefleyen Erdemirspor son haftalarda aldığı galibiyetle işin peşini bırakmayacağını gösterdi.

Geçtiğimiz hafta Mersin Büyükşehir Belediyespor’u evinde 61-88 devirerek çıkışını sürdüren Zonguldak ekibinin önünde sadece 3 sınav kaldı.

Erdemirspor 28. hafta mücadelesinde ise ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı hafta içi mesaisinde konuk edecek. 24 Nisan Çarşamba günü Erdemir Spor Salonu’nda Erdemirspor – Beşiktaş arasındaki karşılaşma 16:00’da başlayacak.

Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 88-61 ederek önemli bir çıkış yakaladıklarına değinen Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, “Oyuncularım aldıkları galibiyetle play-off için ne kadar istekli olduklarını kanıtladılar. Beşiktaş'ı sahamızda konuk edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelen performansı göstererek play-off'ta mücadele etme hakkını kazanmak istiyoruz. Yönetimimiz, oyuncularımız ve teknik kadro bu bilinç içinde. Bu hedef doğrultusunda sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçına ciddi şekilde hazırlanıyoruz.

Bu maçı da kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Bu önemli maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarını, play-off yolunda ilerleyen takımlarını coşkuyla destekleyeceklerinden kuşkum yok." şeklinde konuştu.

İŞTE BBL'DE 28.HAFTANIN PROGRAMI

Heyecanın devam ettiği Beko Basketbol Ligi'nde 28.hafta Çarşamba günü oynanacak olan maçlarla başlarken; Perşembe günü Galatasaray Medical Park-Banvit karşılaşmasıyla tamamlanacak. Anadolu Efes-Tofaş ve Olin Edirne Pınar Karşıyaka mücadeleleri ise ileri bir tarihe ertelendi.

24 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA

Saat 15:00 Mersin BŞB. - TED Ankara Kolejliler

Saat 16:00 Erdemir - Beşiktaş

Saat 17:00 Olin Edirne - Pınar Karşıyaka ERTELENDİ

Saat 17:00 Anadolu Efes - Tofaş

Saat 18:00 TÜRK Telekom - Hacettepe Üniv.

Saat 18:00 Aliağa Petkim - Fenerbahçe Ülker

Saat 18:00 Antalya BŞB. - Royal Halı Gaziantep BŞB.

25 NİSAN 2013 PERŞEMBE

20:00 20:00 Galatasaray Medical Park - Banvit