Şemsi Denizer Futbol Turnuvası’nda  şampiyon Beşiktaş oldu. Finalde As Turizm’i 1-0 yenen Beşiktaş üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşırken, siyah-beyazlı takıma Şampiyonluk kupasını Galatasaray’ın ve Milli takımın eski futbolcusu Ergün Penbe verdi.

Zonguldaklı eski futbolcular Hacı Kara ve Devrim Kara kardeşler tarafından 2’ncisi düzenlenen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası Beşiktaş’ın şampiyonlu ile sona erdi. 1 Haziran tarihinde başlayan turnuvada Grup ve eleme maçlarının ardından Beşiktaş ile As Turizm final maçında karşı karşıya geldi. Cuma akşamı Fener Sahası’nda oynanan final maçına hızlı başlayan siyah-beyazlı takım, ilk dakikalarda Ali Efsat’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kıran kırana geçen maçın kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca sahadan 1-0 galiğp ayrılan Beşiktaş, turnuvada üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşadı.

ÜÇÜNCÜ MEMOLİ BUFE

Üçüncülük-dördüncülük maçında ise Rüzgarlımeşe ile Memoli Büfe ekipleri karşılaştı. Memoli Büfe mücadeleden 4-0 galip ayrılarak üçüncü oldu.

KUPAYI ERGÜN PENBE VERDİ

Final maçının ardından dereceye giren ekiplere kupaları verildi. Şampiyon olan Beşiktaş’a kupasını Galatasaray ve Milli takımın eski futbolcusu Ergün Penbe ikinci olan As Turizm’e ise kupasını MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Üçüncü olan Memoli Büfe’ye kupasını Zonguldak Kömürspor’un Yönetim Kurulu üyesi Zeki Çolak ve MHP Merkez İlçe Başkanı Okan Doğramacı takdim etti.