Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor, forvet Canberk Taşdeler’i transfer etmek istiyor

 

KASTAMONU’DAN CANBERK’E KANCA

 

Devrek Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lige çıkmasında başrol oynayan golcü oyuncu Canberk Taşdeler, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’un radarına girdi. BAL takımından teklif aldığı öğrenilen 25 yaşındaki forvet, kulüp ile görüşmelerini sürdürüyor.

 

************

Zonguldaklı forvet oyuncusu Canberk Taşdeler,  yeni sezon öncesi transfer tekliflerini değerlendiriyor.  25 yaşındaki forvet oyuncusu kendisine en uygun teklifi sunan Bölgesel Amatör Lig takımı Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile görüşmelerini sürdürüyor.

Son 2 sezondur Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor, 2017-2018 sezonuna iddialı girmeyi hedefliyor.  Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği  2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında baraj maçı oynayarak kıl payı lige devam eden Kastamonu temsilcisi,  yeni sezon transfer çalışmalarını  üst sıraları amaçlayarak sürdürüyor.  Bu doğrultuda  rotasını Zonguldak’a çeviren Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor, geçtiğimiz sezonu Devrek Belediyespor’da tamamlayan forvet Canberk Taşdeler’i transfer listesine aldı. 26 yaşındaki golcü oyuncuyu transfer etmek isteyen Kastamonu ekibi,  Canberk ile temas geçti. Devrek Belediyespor’un Süper Amatör Lig şampiyonluğunun yanı sıra Bölgesel Amatör Lige çıkmasına attığı gollerle katkı yapan Canberk,  transfer teklifleri arasında en cazip teklifi Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’dan aldı.  Bir kaç gündür Kulüp ile temasta olan 25 yaşındaki forvet kısa bir süreye kadar kararını verecek.

Eren ARSLANYILMAZ

Galatasaray ve Karabük’te altyapı eğitimi aldı

Futbola Zonguldakspor’da başlayan Canberk, Kilimli Belediyespor, Kozlu Belediyespor ve Devrek Belediyepsor’un formalarını giydi

 Futbola 2004 yılında Zonguldak Kömürspor altyapısında tanışan Canberk,  1 yıl Galatasaray’da eğitimine devam etti. Sarı-kırmızılı takımın altyapısında Karabükspor’a transfer olan forvet,  Batman Petrolspor ve Sancaktepe Belediyespor’da kiralık forma giydi.  2013 yılını da Kilimli Belediyespor’da kiralık geçiren 25 yaşındaki oyuncu,  2014 yılında Kozlu Belediyespor, 2015 yılında yeniden Kilimli Belediyespor ve geçtiğimiz sezon Devrek Belediyespor’da oynadı.