Zonguldak Kömürspor’un Hatayspor’dan kadrosuna kattığı son transfer Uğurcan Arslantürk, kırmızı-lacivertli takımla çıktığı ilk idmanda, basın mensuplarına konuştu. 23 yaşındaki stoper oyuncusu, Kömürspor’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Şampiyonluk yolunda kaybedilmiş bir şey yok” dedi.

 

Zonguldak Kömürspor’un 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hatayspor’dan transfer ettiği stoper oyuncusu Uğurcan Arslantürk, Zonguldak’a geldi. Birkaç gün önce kente gelerek kulüp binasına yerleşen 23 yaşındaki oyuncu, Zonguldak Kömürspor ile ilk idmanına dün çıktı. Genç oyuncu, burada basın mensuplarının huzuruna çıkarak açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi, çok mutlu olduğunu ifade ederek, takımın şampiyonluk şansının halen sürdüğünü belirtti.

“GÜZEL YERLERE GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

Uğurcan Arslantürk’ün açıklaması şöyle; “Zonguldak Kömürspor’la anlaştığım için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen Yalova’da yaşayan Zonguldaklı İşadamı Hakan Albayrak, Kulüp Başkanı Süleyman Caner ‘e ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda kaybedilmiş bir şey yok. Kızılcabölükspor maçında bir talihsizlik yaşanmış ancak bunun telafisi yapılabilir. Her maçı final olarak düşündüğümüzde daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarım hepsi yardımcı oldu Allah razı olsun. Pazartesi günü geldim Zonguldak’a, şehri biraz gezdirdiler bana küçük ama güzel bir kent. İnşallah güzel yerlere geleceğimizi düşünüyorum”

UĞURCAN’IN KARİYERİ

Uğurcan Arslantürk, futbola 2003 yılında Pendikspor’da başladı. İstanbul Üsküdar doğumlu olan 23 yaşındaki oyuncu,  1 sezonluk Bulvarspor macerasının ardından,  İstanbul Kartal Belediyespor’a transfer olarak profesyonelliğe adım attı. 2008 yılında itibaren profesyonel liglerde boy gösteren Uğurcan, sırasıyla Kartalspor, Sancaktepe Belediyespor ve Hatayspor’da forma giydi.  Formasını giydiği söz konusu bu takımlarda U21 Ligi’nde 28, Türkiye Kupası’nda 5, 3’üncü Lig’de 133 ve 2’nci Lig’de 4 maça çıktı. Defans oyuncu bu liglerde 11 gol kaydetti.
Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi Uğurcan Arslantürk, Hatayspor’da ilk yarı biri kupa olmak üzere 5 maça çıktı
Eren ARSLANYILMAZ