Grupta inişli-çıkışlı bir grafik çizen Kozlu Belediyespor, zirveden kopmamak için mutlak kazanması gereken karşılaşmada umduğunu bulamadı. Yeşil-beyazlı takım, 2’nci dakikada Fatih’in attığı golle 1-0 geriye düştüğü maçta 11’de Berkan’la eşitliği yakaladı: (1-1)

 

kinci yarıda oyunun kontrolünü Çatalcaspor’a kaptıran Kozlu Belediyespor, 50’de Osman’ın golüyle 2-1 geriye düştü. Beraberlik için bastıran temsilcimiz ne yazık ki 90+1’de Berk’in golüyle yıkıldı. Bu mağlubiyet yeşil-beyazlıları zirveden 13 puan geriye düşürdü.

 

 

 

 

********

 

 

Kozlu Belediyespor, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınavları nedeniyle düne ertelenen maçta Çatalcaspor’a 3-1 kaybetti.

Hafta içi mesaisinde evinde yenilgisiz zirve ortağı Çatalcaspor’u konuk eden Kozlu Belediyespor, 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmadan hüsranla ayrıldı. Taraftarın pek fazla ilgi göstermediği maça konuk takım Çatalcaspor hızlı bir giriş yaptı. Dakikalar 2’yi gösterdiğinde Çatalcaspor Fatih’in attığı golle 1-0 öne geçti. Erken yediği golün şokunu kısa sürede üzerinden atan Kozlu Belediyespor, eşitliği Berkan’la sağladı. Çalışılmış duran top organizasyonunda Ali Katırcı’nın ceza sahasına yerden sert gönderdiği topu Berkan boş kaleye yuvarladı: (1-1)  İlk yarı karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA YIKILDI

İkinci yarıda Çatalcaspor, oyunun kontrolünü eline aldı. Bu dakikalarda oyundan düşen ve çok sık pas hatası yapan Kozlu Belediyespor, bunun sonucunda golü kalesinde gördü. Kozlu Belediyespor savunmasının ofsayt gerekçesiyle durakladığı pozisyonda yardımcı maçı devam ettirince Osman, dakikalar 50’yi gösterdiğinde cezayı kesti: (1-2) Golden sonra beraberlik için yüklenen yeşil-beyazlı takım, sonuca gidemedi. Kozlu Belediyespor, birkaç cılız pozisyonun dışında etkili olamadı. Uzatma dakikaların oynandığı anda  Kozlu’da Onur’un orta sahada kaptırdığı top golle sonuçlandı. Yapılan basit hata sonucunda 90+1’de Berk’in attığı gol sonucu tayin etti: (1-3)

 

ZİRVENİN 13 PUAN GERİSİNDE DÜŞTÜ

Kozlu Belediyespor, geçtiğimiz hafta olduğu gibi 12’inci haftayı da puansız kapattı. Grupta istikrarsız bir görüntü çizen Yeşil-beyazlı takım, Çatalcaspor yenilgisiyle 16 puanda kaldı. Aynı zamanda 7’incilikten bir basamak aşağı inen Kozlu, zirveden epey uzaklaştı. Yeşil-beyazlılar maç fazlasıyla 29 puanı bulunan Büyükçekmecespor’un 13 puan gerisine düştü.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Hakem vasatı geçemedi

 

Karşılaşmayı yöneten İzmir bölgesi Bölgesel Hakemi Emre Kargın, yönetimiyle vasatı geçemedi. İkili mücadelelerde çok sık çaldığı düdüklerle iki kenar yönetiminden de tepki alan Emre Kargın, Kozlu Belediyespor lehine yapılan faulde avantaj uygulaması yapması gerekirken, atağı kesti. İkinci yarıda ise yine yeşil-beyazlı takımda Ali Cemal’in çizginin üzerinden aldığı topu ilk önce ‘taç’ diyen orta hakem, yardımcısının bayrak kaldırmamasın ardından oyunu hava atışıyla başlattı. Burum taraftarlar ve Kozlu Belediyespor’u tepkisine dene oldu.

 

 

Karşılaşma öncesi, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden spor adamı Orhan Saka için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

Pazar günü Çayırovaspor’u 2-0 mağlup eden Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet ve futbolcular dün Kozlu Belediyespor ile Çatalcaspor maçını izledi

 

Üzgünüz

Kozlu Belediyespor’da yenilginin moral bozukluğu hakim… Üst sıralarda yer almak için mutlak galibiyet hedefledikleri karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Antrenör Bülent Öztürk, “ Kazanmak istediğimiz bir karşılaşmaydı. Golden sonra toparlandık ve Kozlu Belediyespor gibi oynamaya başladık. Neticesinde golü de bulduk. Ama istediğimizi alamadık. Çok üzgünüz” dedi.

 

 

STAT: Kozlu

HAKEMLER: Emre Kargın **, Mustafa Uslu **, Gökmen Çambel **

KOZLU BELEDİYESPOR: Burak **, Ali Katırcı **, Gökhan Zülfikaroğlu **, Eyüphan **, Rıdvan **, Onur **, Cüneyt *(Dk.59 Uğur *), Mert **, Berkan **, Ali Cemal **, Gökhan Dereli ** (Dk.66 Şaban *)

ÇATALCASPOR: Nihat **, Gökhan ***, Murat Taşkın ***, İsmail ***, Musa ***, Berk ***, Mehmet **(Dk.67 Murat Yılmaz *), Umut ***, Önder ***, Osman ***, Fatih ***

GOLLER: Dk.2 Fatih, Dk.50 Osman, Dk. 90+1 Berk (Çatalcaspor), Dk. 11 Berkan (Kozlu Belediyespor)