Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, hafta sonu deplasmanda 1-0 yenildikleri Fethiyespor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, üzerlerinde 7 haftadır bir şanssızlık olduğunu söyleyerek, Fethiyespor maçında iyi oynadıklarını anacak kaleci hatası nedeniyle kaybettiklerini vurguladı.  Akyel, kazanamama şanssızlığını kıracaklarını ve biran önce üst sıralara tırmanacaklarını söyledi.

‘’Fethiyespor maçında lisansım yetişmedi’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, Fethiye maçında lisansı yetişmediği için takımın başına geçemediğini söyleyerek, ‘’Biz görevimize bugün itibariyle başladık. Biz sadece Fethiye’de gidip seyredip notlar aldık. Oyuncularımızın son durumlarına baktık. Ama görevimize bugün itibariyle Kırklarelispor maçıyla başlıyoruz. Fethiye maçında lisansımız yetişmedi’’dedi.

‘’Fethiyespor maçında kötü futbol oynamadık’’

Fethiyespor maçında kötü bir futbol oynamadıklarını ifade eden Akyel, ‘’Aslında Fethiyespor maçında kötü bir futbol oynamadık. Onlarında kazanacağı bir futbol orta da yoktu. Ama şansına bir gol buldular. Gol sırasında kalecimizin ayağı kaydı. Böyle çok aman aman kazanacak bir futbol ortaya koymadılar. Bizde kötü bir futbol oynamadık. Mağlubiyeti aslında hak etmedik’’diye konuştu.

‘’Üzerimizde şanssızlık var’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, üzerlerinde bir şanssızlık olduğunu söyleyerek, ‘’Biz iyi bir takımız. Bir şanssızlık var üzerimizde. O şanssızlığı üzerimizden atacağız. İnşallah galip geleceğiz.  Bunun uğraşlarını ve çalışmalarını yapıyoruz. İyi yerlere gelerek yukarılara tırmanmaya başlayacağız. Zorundayız. Camianın ve taraftarın beklentisi var. Biz ilk hedefimiz alt taraftarlarda sıkıntı yaşamamak. Üstlere doğru tırmanmak’’şeklinde konuştu.

‘’Bireysel olarak bazı takımlardan iyiyiz’’

Bireysel olarak bazı takımlardan çok daha iyi olduklarını ifade eden Akyel, ‘’Bu ligde ne olacağı hiç belli olmaz. Bir bakarsanız iki tane üç tane maç kazanırsınız play off’un içerisinde olursunuz. Biran iki tane maç kaybedersiniz aşağıya inersiniz. Ama biz bundan sonra ki çalışmalarımızla beraber yukarıya doğru yavaş yavaş tırmanacağız.

Bu takım iyi bir takım şanssızlıktan yakınıyoruz. Şansızlığından  7 haftadır galip gelemiyor. Biz bu şanssızlığı da biran önce kırmak istiyoruz. Bireysel baktığımız zaman bana göre bu ligde bazı takımlardan iyiyiz. Bizim yerimiz burası değil. Hakketmiyoruz. Bu takım burayı hak etmiyor.’’

‘’Onur bu takımın önemli oyuncularından’’

Zonguldak teknik direktörü Fatih Akyel, Onur’un bu takımın önemli oyuncularından olduğunu söyleyerek, ‘’Onur’un maçsızlığı vardı. Uzun zamandır oynamıyordu. Normal. Çok performansı yüksek değildi. Ama  bu takımın önemli oyuncusu. Bize her zaman lazım. Onun içinde yavaş yavaş performansı artacak. Antrenmanlarla maçsızlığını da gidereceğiz’’dedi.

Emre Can BAYRAM