ŞENOL DEMİR İSTANBULSPOR MAÇI ÖNCESİ KENDİNDEN EMİN VE NET KONUŞTU

KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

 

Hafta sonu oynanacak maçın zorluğuna dikkat çeken kırmızı-lacivertlilerin hocası, iyi bir seri  yakaladıklarını ve bu seriyi sürdürmek için kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını söyledi. Oldukça iddialı olan Demir, “Zor bir maç bizi beklese de Moral ve motivasyonumuz üst seviyede, son 2 maçımızı kazandık. İstanbulspor maçını da kazanacağız” şeklinde konuştu.

 

**************

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, zorlu İstanbulspor maçı öncesi konuştu. Kırmızı-lacivertli hoca zor bir maçın kendilerini beklediğini söylese de takımına ve yakaladıkları havaya güvenerek maçı kazanacakları iddia etti.

“ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”

Zonguldak Kömürspor’un genç hocası Şenol Demir, İstanbulspor’un grup ikincisi olduğuna dikkat çekerek, “Hafta sonu zor bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz grubun güçlü takımlarından.  Kurdukları kadro ile şampiyonluk hedefleyen bir takım. Marka olmuş bir takıma karşı mücadele edeceğiz.  8 haftada bu iddialarını ortaya koydular. Grup ikinciliğine yerleştiler. Tüm bunlar birleşince bizi zor bir maç bekliyor” dedi.

“MORAL VE MOTİVASYONUMUZ YÜKSEK”

Seriyi sürdürmek için galip gelmeleri gerektiğiniz söyleyen Demir, “Son iki maçımızı kazanıyoruz. Bu bize özgüven ve bunun yanında moral kazandırdı. Bu nedenle zor bir maç olsa da maça moral ve motivasyonumuz yüksek çıkacağız. İyi bir seri yakaladık. Haftalara sonra taraftarımızın karşısında çıkacağız. Galip gelmememiz için hiçbir etken yok. İş sadece sahadaki futbolculara düşecek. Ben onlara güveniyorum. Her şey bizim elimizde. Son 2 maçta olduğu gibi İstanbulspor maçında da galibiyetle ayrılacağız”  şeklinde konuştu.

“SAHAYA ÇIKAN HER OYUNCUM ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEK”

Son haftalarda futbolcularını sakatlığa kurban verdiklerini belirten Şenol Demir bu nedenle kadro kurmakta zorlandıklarını itiraf etti. Kafasında onbir şekillendiğini  söyleyen Demir, “Son haftalarda sakatlıklarla uğraşıyoruz. Ama tüm oyuncularım hazır. Oynamayan arkadaşlarının yerini dolduruyorlar. Bu hafta  kadro kurmakta işimiz daha çok olacak. Ama hepsine güveniyorum. Sahaya çıkan her oyuncum aslanlar gibi mücadele edecekler. Hepsi karakterli futbolcu. Evet kadro kurarken sıkıntımız var ama oynayacak her oyuncum bizi mahcup etmeyecektir” dedi.

 

Ekibiyle kafa kafaya verdi

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, İstanbulspor maçı öncesi ekibiyle kafa kafaya verdi. Galibiyet planları yapan Demir, yardımcıları Mustafa Göktaş ve Taylan Varol ile birlikte dünkü idmanda sık sık bir araya geldi.

 

Zonguldak-İstanbul maçında Hasan Avcı düdük çalacak

AVCI GELİYOR

MHK, Zonguldak Kömürspor ile İstanbulspor arasında oynanacak zorlu 90 dakikanın hakemini atadı. Kurul, düdüğü  İzmir bölgesi B Klasman Hakemi Hasan Avcı’ya verdi.

 

****************************

Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 2’nci Lig’de görev yapacak hakemleri açıkladı. Kurul, Beyaz Grup’ta 9’uncu haftada  oynanacak Zonguldak Kömürspor-İstanbulspor maçının hakemini atadı. Zorlu 90 dakikayı İzmir bölgesinden B Klasman Hakemi Hasan Avcı yönetecek.

30 Ekim Pazar günü Zonguldak Kömürspor’un İstanbulspor ile oynayacağı maçı İzmir bölgesi hakemleri yönetecek. Devrek İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi B Klasman Hakemi Hasan Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını Arda Darcan ile Hakan Betaş yapacak. Kurul maça 4’üncü hakem olarak  C Klasman Hakemi Özgür Sepin’i atadı.

3 HAFTA SONRA ATANDI

Zonguldak Kömürspor ile İstanbulspor arasında ki zirveyi yakından ilgilendirecek müsabakaya atanan hakem Hasan Avcı, 3 hafta aradan sonra bir maça atandı. Bu sezon MHK tarafından 3 maç alan Avcı, son maçını 1 Ekim tarihinde Fatih Karagümrük-Kocaeli Birlikspor arasında oynanan 2’nci Lig müsabakasını yönetti.  Kurul’un bu ataması bu zorlu maç öncesi Zonguldak camiasında soru işaretlerine neden oldu.