Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, hafta sonu konuk edeckleri lider Menemen Belediyespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor'un bteknik direktörü Cahit Terzi, hafta sonu zor bir maçın kendilerini beklediklerini söyleyerek, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
''Zor bir maç bizi bekliyor''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, ''Hafta sonu zor bir maç bizi bekliyor. Menemen şuan grubumuzda lider. Bizde sahaya bunun bilicinde çıkacağız. Menemenin iyi bir kadrosu var. Güçlü bir takım. Bizde güçlü bir takımız. Onları yenecek güçteyiz. Eğer onları yenersek çıkışımız devam edecek. Kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız''dedi. 
''Tokat maçında çok iyi mücadele ettik''
Tokatspor maçında da iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Terzi, ''Tokatspor maçında gerçekten oyuncularımı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler. Kazanmak için herşeyleri ortaya koydular. Ben oynadığımız futboldan da memnunum. O maçta tek eksik goldü ve kaptan Mert Caymaz'la golü buldu. 3 puanı almanın sevincini yaşıyoruz. İnşallah çıkışımızı Menemen maçında da devam edecek''diye konuştu.
Emre Can BAYRAM