Zeytinburnuspor’a odaklanan Ereğli’de genç hoca Ercan Yaman, zorlu maç öncesi oyuncularına güveniyor

 KAZANMAK İSTİYORUZ

 

Keçiören Bağlumspor galibiyetiyle zirve hesaplarına başlayan Ereğli, bu hafta zorlu bir engelle karşılaşacak. Grubun güçlü takımı Zeytinburnu ile  deplasmanda kozlarını paylaşacak eflatun-beyazlı takım, hazırlıklarına başlarken, genç hoca Ercan Yaman,  iddialı konuştu:  “Bizde iyi bir takımız. Deplasmanda kazanmak istiyoruz”

 

*******************

 

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta ikinci yarıya galibiyetle başlayan Ereğli Belediyespor zirve hesaplarına başladı. Bir maçı eksik 21 puanla 7’inci sırada yer alan eflatun-beyazlı takım, bu hafta oynanacak olan Zeytinburnuspor ve ardından hafta içi oynanacak Çekmeköy Belediyespor maçını kazandığı takdirde üst sıralar için oldukça avantaj yakalayacak.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Ereğli Belediyespor, bu hafta oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacak. Keçiören Bağlumspor’u yenerek ikinci yarıya hem galibiyetle hem de moralli başlayan eflatun-beyazlı takım, grubun iddialı takımı Zeytinburnuspor ile kozlarını paylaşacak. Pazar günkü  karşılaşma İstanbul’da oynanacak. Eflatun-beyazlı takım,  bu zorlu maçın hazırlıklarına başladı.   Antrenör Ercan Yaman yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren idmana izinli olan Serbay Aydın, Ümit Daşcı, Emre Özdal,Uğur Güllü ve Furkan Narin katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Emre Berkan Kahvecioğlu, Alihan Tezel, Turgut Rençber ve Ozan Aydın da tedbir amaçlı düz koşu yaptı.

“BİZ DE İYİ BİR TAKIMIZ”

Ereğli hocası Ercan Yaman, haftanın ilk çalışmasında oyuncularını Bağlum galibiyetinden dolayı kutladı. Pazar günü kendileri için çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Yaman, “Zeytinburnu 1957 grubun en iyi takımlarından.  Ancak şu bir gerçek; Bizde iyi bir takımız. Bağlumspor galibiyeti özgüvenimiz ve moralimizi yerine getirdi. Deplasmanda kazanmak istiyoruz. Oyuncularıma inanıyorum.”dedi.

Eren ARSLANYILMAZ