Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir, Çarşamba günü konuk edecekleri Tepecikspor maçı öncesinde spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Teknik direktörü Şenol Demir, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyleyerek, Tepecikspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini vurguladı.

Teknik direktör Şenol Demir, " İstanbulspor maçı ortada konuşulacak fazla bir şey yok. Önümüzde Tepecikspor maçı var. 3 maçtır kazanamıyoruz. Artık teknik heyet, futbolcularımızın ve taraftarlarımızın galibiyete ihtiyacı var. Tepecik ne durumda olduğu beni ilgilendirmiyor. Tepecikspor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Özellikle bu galibiyete çok ihtiyacımız var.  İstanbulspor maçında kırmızı kart gören Okan Eken ve Ercan'ın yerini dolduracak oyuncularımız var. İnşallah o oyuncularda ellerinden gelen mücadeleyi verecekler. Artık galibiyet serisi yakalayarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın bu takım aslanlar gibi saha da mücadelesini verecektir. Ben oyuncularıma güveniyorum. Elimizde gelen mücadeleyi vererek bu maçı kazanacağız. Taraftarımızın da Devrek’te bizi özellikle desteklemesini rica ediyoruz. Hep birlikte bu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Emre CAN BAYRAM