KAZANMAMIZ GEREKEN ÖNEMLİ BİR MAÇI KAZANDIK

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde 1-0 yendikleri Karşıyaka maçına değindi. 

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf kendilerinin olduğunu söyleyerek, kazanmaları gereken maçı kazandıkları için mutlu olduklarını vurguladı. 

‘’Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, maçın başından sonuna kadar kendilerinin üstün olan taraf olduklarını söyleyerek, ‘’Kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyorduk. Kazanmamız gerekiyordu. Hafta başından beri aynı şeyleri söylüyorduk. Oyunculara da bunu aşıladık. Çünkü rakiplerimizde kazandı. Bizimde kazanmamız lazımdı. Mutluyuz. 3 puan güzel. Yani baktığımız zaman maçın başından sonuna kadar üstün olan pozisyonlara giren bizdik. Rakip kontra ataktan yakaladığı 2 pozisyon var sadece. Bir takım saldırırken diğer takımında bunları yakalaması gayet normal. Önemli kazanmaktı kazandık. İyi futbol oynadık. Bugün berabere kalsaydık üzülürdük. Bu oyuna galibiyet yakışırdı. Oyuncularımızı da kutluyorum. Taraftarımıza galibiyeti armağan ediyoruz’’dedi. 

‘’Son dakika ya kadar herkes mücadele etti’’

Son dakikaya kadar herkesin mücadele ettiğini ifade eden Akyel, ‘’Soyunma odasında oyuncularımıza son dakikaya kadar herkes mücadele edecek dedik. Futbolda neyin ne olacağı belli olmaz dedik. Nitekim de öyle oldu. Son dakika da golü bulduk. İnşallah önümüzde ki haftalarda daha iyi puanlar alacağız’’diye konuştu. 

‘’Defans oyuncusunun gol atması her takım için önemli’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, defans oyuncunsun gol atması her takım için önemli olduğunu söyleyerek, ‘’Defans oyuncumuzun duran toplarda gol bulması bizim için çok önemli. Hatta her takım için önemli. Silivrispor maçında ve bu maçta güzel şeyler oldu. İnşallah daha çok çalışarak devamı gelecek’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM