Teknik direktör Şenol Demir, “Keçiörengücüspor maçının play off yolunda önemli bir maç olduğunu söyleyerek, “Anadolu Üsküdarspor maçını kazanarak bu maçın çok daha önemli hale gelemsini sağlayan bunu yaratan biziz. O yüzden Keçiören maçı bizim çok daha önemli hale geldi. Anadolu Üsküdar maçını kazanmasaydık bu maçın bizim için önemi kalmayacaktı. Ama şimdi yenersek Keçiörenspor ile arada ki fark 3 puan olacak.”dedi.

“Keçiörengücüspor’u yenmekten başka çaremiz yok”

,Keçiörengücüspor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığı söyleyen Şenol Demir, “Anadolu Üsküdarspor maçını kazanarak bu maçın çok daha önemli hale gelemsini sağlayan bunu yaratan biziz. O yüzden Keçiören maçı bizim çok daha önemli hale geldi. Anadolu Üsküdar maçını kazanmasaydık bu maçın bizim için önemi kalmayacaktı. Ama şimdi yenersek Keçiörenspor ile arada ki fark 3 puan olacak. Ama bir tek rakibimiz Keçiörenspor değil. Kocalibirlikspor, Sivas Belediyespor’da var. Tabi ki onlarında alacakları sonuçlar bizim için önemli ama bizim de 5 maçlık periyot içerisinde en az puan kaybıyla 5 maç bitirmemiz gerekiyor. İşin içerisine yüzde yüz gireriz diye bir şey söylemek doğru olmaz. Maç maç gidelim bakalım. İnşallah şu Keçiörenspor’u taraftar baskısıyla yenelim bakalım. Ondan sonra süreç ne gösterecek bakacağız. Ondan sonra bizimde maçlarımız var. Fethiyespor takımı da kolay değil. Bu hafta Fethiye Tepecikspor ile oynuyor. Fethiye yenerse Tepecikspor’un üstüne çıkıyor. Ondan sonra biz Fethiyespor’a gideceğiz. Keçiörenspor’da gidecek. Kritik maçlarımız var.Keçiörengücüspor’u yenmekten başka çaremiz yok.”

“Kritik bir maç bizi bekliyor”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, “Erzurumspor’dan sonra en çok gol atan takım Keçiörenspor. İyi oyuncuları var. Zor bir maç oynamıştık onlarla. Onlarda da Yıldıray diye bir oyuncuları var. Pozisyon üreten bir oyuncu. Ligin şuanda en çok gol atan oyuncusu. Önemli olan bizim neler yapacağımız. Eğer sen Erzurumspor maçın da ki gibi oynarsan o isteği sahaya yansıtırsın o zaman zaten galip gelirsin ”dedi.

“Çıkışımızı doğru futbol oynamaya bağlıyorum”

Son haftalarda ki çıkışı doğru futbol oynamaya bağlayan Demir, “Son haftalarda ki çıkışımızı ben doğru oynamaya bağlıyorum. Futbolu doğru oynadığın zaman az hata yaptığın zaman, zaten karşılığını alıyorsun. Girdiğiniz pozisyonları da değerlendirdiğin zaman karşılığını alıyorsun. Bence kazandığımız müsabakalarda baktığımız zaman istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Ama hep bize bağlı değil. Bizim oyun planımızda değil futbol. Rakibinde yaptıkları var. Nazilli Belediyespor, Buca Hacettepespor gibi takımlar kapanan ve hiç çıkmayan takımlar” şeklinde konuştu.  

“Kendi evimizde maçlarımızı oynasaydık 5 6 puan daha alabilirdik”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir,”Şuan Fethiyespor’u konuşmanın bir anlamı yok. Sen ilk önce Keçiörenspor’u bir yen bakalım. İlk önce Keçiörenspor’u yenelim sonra Fethiyespor maçını konuşalım. İlk önce burayı geçmemiz gerek. Burayı geçmezsen Fethiye’nin de bir anlamı ne kadar kalır bilemem. Belki matematiksel olarak belki kalacaktır. Ondan sonra ki süreç ne gösterecek bakalım. Taraftarın sahiplenmesi bizi çok mutlu ediyor. Bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ama şunu da tahmin ediyorum eğer kendi evimizde oynayabilseydik 5 6 puan daha alabilirdik. Fazla puanımız olabilirdi. Taraftarımız Devrek’e gelemiyor. Ama herkesi bu krtik maça bekliyorum.”

Emre Can BAYRAM