Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pazar günü oynanacak olan Fatih Karagümrükspor maçını ve Ziraat Türkiye Kupasını değerlendirdi. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendi sahalarında Fatih Karagümrükspor'la oynayacakları ilk maçı kazanmak istediklerini vurguladı. Başkan Caner ayrıca Ziraat Türkiye Kupasında ise gidebildikleri yere kadar gideceklerini söyledi.
"Kendi evimizde ki ilk maçımızı kazanmak istiyoruz"
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Fatih Karagürükspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyerek, "Bu maç her açıdan önemli. Öncelikle yaklaşık bir yıldır ayrı kaldığımız kendi stadyumumuzda ilk defa oynama fırsatını bulacağız. Kapalı tribün inşaatı yüzde doksan tamamlandı. Soyunma odaları ve diğer eksikler hepsi tamamlandı. Diğer işlemlerde yapılıyor. İncelemelerde yapıldı. Yarında İl Güvenlik Kurulu toplantısı yapılacak. Bir aksilik olmazsa bir sene üzerine kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağız. O açıdan bizim için önemli. Kendi sahamızda ki ilk maçımızdan puanla ve galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Futbolcular yapılan antrenmanlarda da bunun bilincindelerdi. Teknik heyette ona göre çalıştırdı. İnşallah Allah nasip ederse maçtan galibiyetle ayrılacağız."
"Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz"
Türkiye Kupasında gidebiledikleri yere kadar gideceklerini ifade eden Başkan Caner, "Türkiye Kupasında ne çıkacağı belli olmaz. Rakiplerimizin kim olabilecekleri belli. İnşallah turu rahat geçebileceğimiz bir rakip çıkar. Çünkü geniş bir kadromuz bulunmuyor. Mevcut kadromuzun bir kaç fazlası var. Dolayısıyla Türkiye Kupasında mücadele ederken zorlanırız. Ama dediğim gibi iyi bir futbol ortaya koyabileceğimiz bir rakip çıkar karşımıza"dedi. 
"Şenol hocanın en az cezayı almasını temenni ediyorum"
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanın Süleyman Caner, teknik direktör Şenol Demir'in Altayspor'la deplasmanda oynanan maçta hakeme itirazı sonucunda displin kuruluna sevk edildiğini söyleyerek, "Yapmak istemediği verilmeyen penaltı sonucunda istem dışı serzenişte bulundu. Tabi ki de hakem bunun notunu almış. Raporda hocamızın söylemediği şeylerde var. Ona göre disipline sevk edildi. İnşallah bu disiplinden de en az ceza ile bizi ve kendini mağdur edilmeyecek şekilde atlatmasını temenni ediyorum."
Emre Can BAYRAM