KENDİMİ İSPATLAYARAK TAKIMIN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUM

Zonguldak Kömürspor’un 20 yaşında genç orta saha oyuncusu Berkay Ünlü Bolu kampı öncesinde spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu. 

Zonguldak Kömürspor 20 yaşında ki genç orta saha oyuncusu Berkay Ünlü, performansının git gide arttığını söyleyerek, biran önce hazırlık maçlarında kendini ispat ederek takımın bir parçası olmak istedğini söyledi. 

‘’Üçüncü etapta daha fazla hazırlık maçı yapacağız’’

Zonguldak Kömürspor’un genç orta saha oyuncusu Berkay Ünlü, üçüncü etapta daha fazla hazırlık maçı yapacaklarını söyleyerek, ‘’İkinci etap kamp çalışmamızı Kızılcahamam’da tamamladık. Üçüncü etap kamp çalışmamızı Bolu’da yapacağız. Her şey iyi gidiyor. Üçüncü etap kamp çalışmasında daha fazla hazırlık maçı yapacağız’’dedi. 

‘’Performansım git gide artıyor’’

Performansının git gide arttığını ifade eden Ünlü, ‘’Kızılcahamam’da ki kamp çalışmasında 45’er dakikalık iki hazırlık maçında oynadım. Benim açımdan iyiydi. Sonuçta geçen sene sakatlığımdan dolayı maç oynayamadım. Performansım git gide artıyor. Hazırlık maçında daha fazla süre alarak iyi şeyler yapmak istiyorum. Bu sene ki hedefim maçlarda oynayarak kendimi ispatlamak istiyorum. Bu takım bir parçası olarak takımımı katkı vermek istiyorum’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM