Merkez Grubu’nda yakaladığı seri galibiyetlerle Play-Off potasına giren Capeti Merkez Atölyesispor, ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısında’ bir araya geldi.  Kulüp Başkanı Abdülkerim Yılmaz, bir aile olduklarını belirterek,  sezon sonu hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

 

*******

 

Capeti Merkez Atölyesispor, Merkez Grubu’nda çıkışını sürdürüyor. Grupta son 6 maçını kazanarak Play-Off potasına giren Capeti, bu başarıyı geçtiğimiz Pazar günü Emirgan Hotel’de düzenlenen ‘Birlik ve dayanışma kahvaltısında’ kutladı.

 

Emirgan Hotel’in sahibi ve aynı zamanda Kulüp Asbaşkanı Avukat İbrahim İlkbahar’ın 14’üncü haftada Zonguldak Gençlikspor oynanacak maç öncesi  futbolculara verdiği kahvaltıda başarı sözü verildi. Kahvaltıda Kulüp Başkanı Abdülkerim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR

Capeti Merkez Atölyesispor Kulüp Başkanı Abdülkerim Yılmaz, grupta önemli bir çıkış yakaladıklarını belirterek, “Burada toplanmamızın amacı, bir aile olduğumuzu göstermektir. Evet biz bir aileyiz. Grupta yakaladığımız çıkış ve puan cetvelindeki yerimiz bunu gösteriyor. Bu sezon hedefimiz Play-Off’lara kalmak ve sonrasında Süper Amatör Küme’ye çıkmaktır.

Bunu başaracağımızdan kimse şüphe duymasın” dedi.

Yılmaz ayrıca, kendilerime bu güzel imkanı sağlayan Asbaşkan Avukat İbrahim İlkbahar’a ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

****Capeti,  kahvaltı sonrası oynanan Zonguldak Gençlikspor’u 4-0 yenerek 24 puanla 4’üncü sıradaki yerini korudu