Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 2-0’lık Bandırmaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ilk yarı çok  gol kaçırdıklarını söyleyerek, ikinci yarı telafi ettikleri ve maçtan galip ayrılmasını bildiklerini vurguladı. Başkan Caner, takımın yükselişinin devam edeceğini ve şehrin ileri gelenlerinin takım sahip çıkmasını ve destek olmalarını istedi.

“Çok gol kaçırdık ama ikinci yarı telafi ettik

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların iyi bir futbol oynadığını söyleyerek, “ Geçen hafta Silivri maçında iyi futbol ortadaydı. Onun peşine gelen bir galibiyet. Bu haftada aynı futbolun devam edeceğine inanıyordum zaten. Beni mahcup etmediler. Çok güzel oynadılar. İlk yarı çok gol kaçırdık ama olsun. Ama ikinci yarı telafi ettik. Maçtan galip ayrılmasını bildik. Çıkışımız devam ediyor. Her zaman söylediğim gibi, Zonguldakspor bu yokluklara rağmen, en iyisini yapmaya, halkın yüzünü gerek Zonguldak’ta gerek Zonguldak dışında, gerekse ülke dışında güldürmeye ve başını dik tutmaya devam ediyor ”dedi.

“Şehrin ileri gelenlerinden desteğe ihtiyacımız var”

Şehrin ileri gelenlerinden destek beklediğini ifade eden Başkan Caner, “Buna karşılık destek lazım. Taraftarımız Zonguldakspor’u içerde ve dışarda yalnız bırakmıyor ama ekonomik olarak da takıma destek olmak lazım. Şehrin ileri gelenlerinden bu desteği bekliyoruz. Milletvekillerinden de aynı şekilde. Lütfen takıma destek olsunlar. Sayın Valimizden Allah razı olsun. Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, TTK Müdürümüz desteklerini esirgemiyorlar. Bu çocukların hakkını vermemiz lazım. Her ne kadar buradan ücret alsalar bile tüm yürekleriyle sahada oynuyorlar. Bizi burada mutlu etmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar. Bir olacağız beraber olacağız. Şu saatten sonra yapıcı eleştirilerimiz olsun. Kenetlenirsek eğer, bu sezon sonunda takımı bir üst lige çıkarırı ”şeklinde konuştu.