Kilimli Belediyespor’da İnegöl Gençlergücüspor galibiyeti keyifleri yerine getirdi. Haftalar sonra 3 puanla tanışmanın sevincini yaşayan sarı-siyahlı takımda Antrenör Selahattin Bayar’ın maç sonu sarf ettiği sözler mutluğunu yansıttı. Maçla ilgili konuşan Bayar, ‘Keşke her hafta bu mutluluğu yaşasak’ sözleri, galibiyete ne kadar özlem duyduklarının göstergesi  niteliği taşıdı.

 

Konuşmasına işte böyle başlayan Selahattin Bayar, maça ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Geride kalan 8 haftada iyi mücadele ediyoruz fakat tecrübe eksikliği nedeniyle bir türlü sonuca ulaşamıyorduk. Bursa deplasmanında aldığımız galibiyetle hem özgüven kazandık hem de 3 puan… İnegöl, puan cetvelinde ki durumlarına göre kolay yenilen bir takım değildi. Maçlarına şöyle bir göz attığımızda grupta iddialı takımlarla başa baş mücadele etmişler. Bu gerçekleri bilerek gittik. Ve iyi bir maç oldu. 90 dakika maçın hakimi bizdik. Daha farklı olabilirdi.  Net bir skorla kazanmamızdan  ziyade sevindirici olay 3 puanı almamız” dedi.

 

Şimdi önlerinde mutlak kazanmak zorunda oldukları Kartepe maçının olduğunu hatırlatan Bayar, “Bu saatten sonra puan kaybetmeye tahammülümüz yok.  Büyük paraların döndüğü bu ligde oyuncularım parayı sorun etmeden oynuyorlar. Yüreklerini ortaya koyuyorlar. Kartepe maçını da kazanarak, Zonguldak Kömürspor maçına 2’de 2 yapmış, özgüveni yüksek bir takım olarak çıkacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ