Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 2,3 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası öncesinde, 13 Şubet Pazar günü İstanbul Ataköy Atletizm pistinde salon olimpik deneme yarışları yapıldı. 
Zonguldak'tan ilimizi temsilen müsabakalara, milli atletizm antrenörü Utku Duman yönetiminde milli atletler, Doğukan Kilcioğlu ve Melike Malkoç katıldı.
Milli atlet Doğukan Kilcioğlu 60 metre engelde gençler kategorisinde 8.28 koşarak en iyi derecesini yaptı ve birinci oldu.Bir diğer Milli sporcumuz Melike Malkoç ise yaşadığı sakatlığın ardından iyi bir hazırlık dönemi geçirerek 60 metrede 7.72 koşarak sezon best yaparak gençler kategorisinde birinciliğini ilan etti.
Mİlli atletizm  Antrenörü Utku Duman her iki sporcununda iyi bir derece elde ettiklerini söyleyerek,'' 2,3 şubat tarihleri arasında yapılcak olan Gençler Türkiye Şampiyonası öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz şapiyonluk. Deneme yarışlarında da sporcularımız ilimizi en iyi şekilde tesil etti. İnşallah daha da iyi olacağız''dedi. 
Emre Can BAYRAM