Süper Amatör Lig takımı Kilimli Belediyespor, yeni başkanını seçti.  Yeni sezona iddialı girmeyi planlayan Sarı-kırmızılı kulüpte Musa Bahadır dönemi başladı. Takımı şaha kaldıracak hamleleri yapmak için kısa bir süre sonra harekete geçecek Musa Bahadır yönetimindeki yeni yönetim hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi.

************************

Süper Amatör Lig  takımlarından Kilimli Belediyespor, yeni başkanını ve yeni yönetimini belirledi. Mevcut başkan Naci Çoban’ın aday olmadığı göreve talip olan işadamı Musa Bahadır, Kilimli Belediyespor’da kulüp başkanlığına seçildi.

Son yıllarda eski güçlü görüntüsünden uzak bir grafik çizen Kilimli Belediyespor,  2 sezondur Süper Amatör Lig’de boy gösteriyor.  5 sezon önce mücadele ettiği 3’üncü Lig’den Süper Amatör Lige kadar düşen sarı-siyahlı takım, yeniden profesyonel lige yükselmek için  bu hedefine adım adım ilerleyecek. İlk olarak Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kilimli Belediyespor, ardından da Bölgesel Amatöre Lige yükselmek için yeni bir yapılanmaya gitti.  Bu  planlama ve yapılanma doğrultusunda yeni başkan ve yönetimini belirlemek için Olağan Genel Kurul  yapan Kilimli Belediyespor’da başkanlık koltuğuna işadamı Musa Bahadır oturdu.  Bir dönem Zonguldak Kömürspor’da Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Musa Bahadır ve yönetim kurulu, Kilimli Belediyespor’u tek tek hedeflerine ulaştırmak için çalışmalarına kısa bir süre sonra başlayacak. İlk olarak görev taksimi yapacak sarı-siyahlı yönetim, ardından yapacakları transferlerle  iddialı bir kadro kuracak.

Eren ARSLANYILMAZ

Musa Bahadır başkanlığındaki  yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Salih Paşa Hazır, Seyit Özkeskin, Eyüp Alabaş, Cevat Aslankılıç, Murat Yücesan, Cüneyt Akarsu, Cemalettin Akyol, Münir Uzundurugan, Ceyhun Girgin, Kenan Yaralı, Şahin Ertürk, Ali Demirtaş,  Serdar Taşdelen, Rıdvan Tokoğlu, Yusuf Çebi, Hüseyin Aygün

Denetleme Kurulu: Naci Çoban, Tunca Par, Sertan Ulaş