Süper Amatör Küme'de şampiyoluk yarışı veren Kilimli Belediyespor Cumartesi günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çaydeğirmeni Belediyespor'u konuk etti. Kilimli Belediyepor rakibi Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı
İlk yarıda direkler izin vermedi
Maça etkili başlayan Kilimli Belediyespor ilk yarıda gol silahı Savaş Esen'le bir çok gol pozisyonuna  girse de direkler izin vermedi. Diğer taraftan rakibin golle bulaşamaması üzerine kontra ataklarla yüklenen Çaydeğirmeni Belediyespor gol içi zaman zaman yüklense de kaleci Kadir gole izin vermedi. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda karşılıklı goller
İkinci yarıya rakibine oranla daha etkili başlayan Çaydeğirmeni Belediyespor, 66'ıncı dakika da Onur'un golüyle 1-0 öne geçti. Kilimli Belediyespor, golün ardından yedek olarak oturttuğu usta ayaklar Suat Kerçin ve Kaan Demircan'ı oyuna aldı. Beraberlik için yüklenen Kilimli Belediyespor, 77'inci dakika da Savaş'ın golüyle beraberliği yakaladı.(1-1) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olayınca maç 1-1 berabere bitti.  Kilimli Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor beraberliği ile puanını 28'e yükseltti. Çaydeğirmeni Belediyespor ise puanını 15'e çıkardı. 
Emre Can BAYRAM
SAHA: Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu
HAKEMLER: Tayfun Kurnaz**, Erdinç Yaman**, Engin Can Uğur**
KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Kadir**, Alkan**, Gökhan**, Cemre**, Emrah**, Toheeb**, İbrahim**, Mahsum**(Dk.57 Suat**), İbrahima **, Savaş**, Şaban**(Dk.66 Kaan**)
ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR: Kader**, Özgün**, Seyfi**, Sezer**(Dk.88 Emre*), Alper**, Ömer**, Emre**, Şenol**, Bahtiyar**, Atakan**, Onur***(Dk.90 Doğuş*)
GOLLER: Dk.66 Onur(Çaydeğirmeni Belediyespor), Dk.77 Savaş(Kilimli Belediyespor)