Kilimli Spor Lisesi Kulübü, futbola atıldı. Gelecek sezon Erkek futbolun yanı sıra bayan futbolunda da yer almayı planlayan Kulüp, çalışmalarına başladı

KİLİMLİ SPOR LİSESİ KULÜBÜ GELİYOR

2015 yılında kurulan Kilimli Spor Lisesi Kulübü, Voleybol, atletizm, bocce ve badmintondan sonra, futbol çalışmalarını başlattı. Temeli Spor Lisesine dayanan kulüp, bayan ve erkek futbolu için  ilk adımı Yaz Futbol Okulu’nu faaliyete geçirerek attı. Yaz ayında altyapı çalışmalarını yapacak kulüp gelecek sezon liglerde boy göstermeyi hedefliyor.

 ******

2015 yılında eğitim-öğretim sezonuna başlayan Kilimli Spor Lisesi’nin ardından  aynı yıl içince kurulan Kilimli Spor Lisesi Kulübü, bölge sporuna hizmet için birçok branşta faaliyetini sürdürüyor.  Çoğu salon sporu olmak üzere Voleybol, atletizm, bocce ve badmintonda  yıl içinde çalışmalarını yapan ve resmi müsabakalarda boy gösteren kulüp, futbola da el attı. Altyapı çalışmalarıyla futbolda startı veren Kilimli Spor Lisesi Kulübü,  erkek ve bayan futbolunda liglere katılmayı planlıyor. Gelecek sezon Erkek futbolunda alt yaş kategorilerinde mücadele etmeyi düşünen Kulüp, bayan futbolunda ise 3’üncü Lige katılmayı hedefliyor.  Kilimli İlçesinde ki yetenekleri sporcuları kulüp bünyesine kazandırmak için   belde ve semtlerde yapılan Yaz Futbol Okullarında Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Turmuş, İbrahim Tazeoğlu ve Sertan Arslan görev yapıyor.

YAZ FUTBOL OKULU AÇILDI

Başkanlığını aynı zamanda Kilimli İlçe Müdürü olan Ayhan Yılmaz’ın yaptığı Kulüp, tüm bu planların doğrultusunda  Yaz Futbol Okulu’nu faaliyete geçirdi. Beden Eğitimi Öğretmenleri Selçuk Turmuş’un antrenör olarak görev yaptığı Yaz Futbol Okulu çalışmaları başladı. Yıl içinde ilçede ki okullardan yapılan taramalar sonucunda yetenekli sporcuları Yaz Futbol Okulu bünyesine alan kulüp, 2004-2006 doğumlu miniklere eğitim veriyor. Kız ve erkek sporcuların olduğu Yaz Futbol Okulu Karadon Sahası’nda düzenleniyor.

BAYAN FUTBOLUNDA 3’ÜNCÜ LİG İSTENİYOR

Kilimli Spor Lisesi Kulübü, bayan futbolunda 3’üncü Lig için düğmeye bastı. İlk olarak Kilimli Spor Lisesi’nde okuyanlar olmak üzere futbolu seven ve lisansı olamayan bayanları seçen 15-18 yaş aralığında ki sporculara  Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Tazeoğlu tarafından eğitim veriyor.  Kulüp yönetimi,  altyapının kurulmasının ardından gelecek sezon Türkiye Futbol Federasyonu’na 3’üncü Lig için başvuruda bulunacak.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

***Branşlarında uzaman antrenörleri bünyesinde bulunduran Kilimli Spor Lisesi Kulübü’nün  bayan ve erkek futbol takımını Selçuk Turnuş, İbrahim Tazeoğlu ve Sertan Arslan çalıştırıyor

 

 ***Kulüp, voleybol, atletizm, bocce ve badmintonda yerel ve ulusal  olmak üzere resmi organizasyonlarda boy gösterdi.