Kilimli Belediyespor, Bitlis Özgüzelderespor’da şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncu Mert Abubakar ile anlaşma sağladı

Kilimli, Türk statüsünde oynayan  Nijeryalı futbolcu  ile her konuda anlaştı

KİLİMLİ’DEN FLAŞ TRANSFER… ABUBAKAR KİLİMLİ’DE

Süper Amatör Lig takımı Kilimli Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Sarı-siyahlı takım,  Türk pasaportuna sahip  29 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Mert Abubakar ile her konuda anlaştı.

************

Kilimli Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını şampiyonluk hedefiyle sürdürüyor.   Musa Bahadır başkanlığında iddialı bir takım kurarak Süper Amatör Lig’de şampiyonluk isteyen sarı-siyahlı takım, antrenör Selahattin Bayar’ın raporu doğrultusunda kadrosuna siyahi bir oyuncu kattı. Transferde yoğun bir mesai harcayan Kilimli Belediyespor,   şampiyonluk hedefi doğrultusunda  hareket ediyor.  Sarı-siyahlı takım bu duygu ve düşünce doğrultusunda geçtiğimiz sezon Bitlis Süper Amatör Ligi  şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Özgüzelderespor’dan  Türk pasaportuna sahip Nijeryalı orta saha oyuncusu Mert Abubakar ile her konuda anlaştı.  29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Abubakar, önümüzdeki günlerde Kilimli’ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.

Eren ARSLANYILMAZ

TÜRKİYE KARİYERİNE 2010 YILINDA BAŞLADI

2010 yılında Türkiye’ye gelen ve futbolculuk yaşantısına ülkemizde devam eden Mert Abubakar, ilk filiz lisansını Siverek Belediyespor’da çıkardı.  2010 yılında Siverek Belediyespor ile başlayan Türkiye serüvenine Kurtalanspor ile devam eden siyahi orta saha oyuncusu,  2012 yılında Sivasspor’a transfer olduktan sonra sırasıyla, Altınova Belediyespor, Çerkezspor, Kurtalanspor, Suruç Gençlikspor, İstanbul Sinopspor, 1461 Karadenizspor, Görelespor ve Bitlis Özgüzelderespor’da oynadı.