Sarayspor, 2’nci Kademe’de Görelespor’u tek golle devirerek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı.

KİM TUTAR SENİ

Sarayspor vura vur… Sarı-kırmızılı takım bu sezon ki yenilmezlik serisini U14 Türkiye Şampiyonası 2’ci Kademe maçlarına da taşıdı.Sinop'ta ilk maçında Giresun Görelespor ile karşılaşan Sarayspor Mert Kaan’ın golüyle mücadeleyi 1-0 kazanarak  2’nci Kademeye galibiyetle başladı.

***********

 

Sarayspor,   U14 Türkiye Şampiyonası’nda yoluna kayıpsız devam ediyor. Yerel ligle birlikte 19’uncu sınavına Türkiye Şampiyonası 2’nci Kademe’de çıkan sarı-kırmızılı takım rakibi Giresun Görelespor’u 1-0 yenerek yenilmezlik serisini sürdürdü.

Sarayspor, Sinop’ta 2’nci Kademe maçlarının startını verdi. İlk kademeyi geçerek adını 2’nci tura yazdıran sarı-kırmızılı takım, ilk maçta Giresun Görelespor ile karşılaştı.  Sarayspor, ilk yarısı golsüz sona eren maçın 57’inci dakikasında Mert Kaan Gökgöz’ün golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle maçı kazanan sarı-kırmızılı takım 2’nci Kademeye galibiyetle başlayarak final mücadelesinde iddiasını ortaya koydu.  Sarı-kırmızılı takım ayrıca, yerel ligde başlattığı yenilmezlik serisini de sürdürdü.  Zonguldak’ta ki U14 Ligi’nde oynadığı 15 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sarayspor, 1’inci Kademede ki 3 maçını da  kazanarak 18 maçlık bir seri yakaladı.  Sarı-kırmızılı takım namağlup unvanını 2’nci Kademeye de taşıdı.  Turan Altıntaş ve öğrencileri, Görelespor galibiyetiyle seriyi 19 maça çıkardı.Rakipsiz ilerleyen Sarayspor, yarın Samsun temsilcisi Kadıköyspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Eren ARSLANYILMAZ