Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk devreyi 17 puanla 13. sırada tamamlayan kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor’da ikinci devre maçları öncesinde önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı.  Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, göndermek istedikleri oyuncuların olduğunu belirterek, bazı oyuncularında kendilerinin gitmek istediklerini ifade etti.  

5 OYUNCU TRANSFER YAPMAK İSTİYORUZ

Hürfikir açıklamasında, "İlk devreyi 17 puanla 13. sırada ilk devreyi tamamladık.  Şuanda ocak  ayı transfer  tahtası da açıldı.  Yaklaşık 5 oyuncu transfer etmememiz gerekiyor.  Özellikli sol ve sağ kanat olmak üzere orta saha ve santrafor almamız gerekiyor.  Bunun için maddi durum arayışlarımız sürüyor.  Para bulduğumuz an eksik olan mevkilerimize transfer yapacağız" dedi.   

GÖNDERMEK İSTEDİKLERİMİZDE VAR, GİTMEK İSTEYENDE VAR

Zonguldakspor’a ilk devrede yetersiz olan oyuncuların olduğunu ancak gitmek isteyen oyuncularında olduğunu belirten Hürfikir, "Bildiğiniz gibi ilk devrede bazı oyuncularımız yetersiz kaldı.  Bizde bazı oyuncularımızla yolları ayıracağız. Göndermek istemediğimiz ancak gitmek isteyen oyuncularımız da var. Bu konu ile ilgili gerekli açıklamayı en geç pazartesi açıklayacağız" dedi.  

MUSTAFA DALCI İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücüspor’un teknik patronu Mustafa Dalcı ile de telefonla görüştüklerini belirten Hürfikir, "Mustafa Dalcı hocamız Zonguldakspor’a 4-5 oyuncu göndereceği konusunda kendisi ile telefonla görüşmelerimizi yapıyoruz. Ancak bu işler o kadar da kolay değil. Ancak bize oyuncu göndermek için uğraşlar verdiğini biliyoruz. Bakalım ilerleyen  neler olacak hep beraber göreceğiz" dedi.