Zonguldak Kömürspor’un Başkan Yardımcısı Ali Bulut, bugün kulüp binasında Mert Caymaz’la iki yıllık anlaşma imzalamasının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Ali Bulut, geçen sezon iyi bir başarı yakaladıkları için oyuncuların bazılarını kaybettiklerini söyleyerek, , Kömürspor camiasının transfer noktasında endişelenmemesini ve en kısa sürede iyi transferleri açıklayacaklarını vurguladı. Zonguldak Kömürspor Başkan Yardımcısı Ali Bulut ayrıca, Kömürspor için ellerinden geleni yapacaklarını ve şehrinde Zonguldakspor’un arkasında durduğu sürece başarının geleceğini söyledi.

“Herkesin elini taşın altına koyması gerek”

Zonguldak Kömürspor Başkan Yardımcısı Ali Bulut, şehrin el ele vermesini gerektiğini söyleyerek, “ Mert Caymaz zaten takımımız için önemli bir oyuncumuz. Tabi ki bu transfer çalışmaları yapılırken, kolay olmuyor. Hocamızın isteği doğrultusunda gidenler gelenler çalışmalarımız oluyor. Ama bu konuda özellikle Zonguldak’ın tanıtılması adına en önemli faktörlerden bir tanesi Zonguldakspor. Herkesin taraftarı ile Valisi ile Belediyesi ile Kurumları ile bütün belediyelerle bu şehrin bu takımını iyi noktalara gelebilmesi adına herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Herkes den bu konuda özveri istiyoruz. Bu şehrin birinci ligi hak ettiğini düşünüyoruz. Özellikle geçen sezon kıl payı kaçan play off mücadelesinde son iki haftada kaybettiğimiz şeyi inşallah bu sene el ele vererek, hep beraber taraftarı ile yönetimi ile şehri bir bütün haline getirirsek hocamız zaten bu şehrin evladı kaptanımız gerekli fedakarlığı yaparak takımında başında kaldı. İnşallah elimizden geldiğinin fazlasını yaparak takımı en iyi noktaya getireceğiz.”

“İyi transferlerimiz olacak”

Geçen sezon yakaladıkları başarı nedeniyle oyuncuların bazılarının gittiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Ali Bulut, “Maalesef geçen sezon yakalanan başarıdan dolayı takımda etkili oyuncuların talepleri olması nedeniyle oyuncuları tutamadık. Zonguldak noktasında en büyük sıkıntımız bu zaten. Kişisel hesaplar yapıldığı için oyuncuları tutamadık. Hocamızla görüştüğümüz gibi aslında 2 3 takviyeyle daha rahat olacaktık. Şimdi yeni bir takım olacak. Mutlaka iyi transferlerde olacak. Kalacak oyuncularda olacak. Kimse kararsızlığa kapılmasın. Ama bu bütünlük halinde olan bir şey bu. Başarılı oyuncuların aile nedenleri, kişisel sebepler ve maddi konular nedeniyle gitmek istiyorlar. Başkanımız gecesiyle gündüzüyle takımı için uğraşıyor. Yeni bir yönetimimiz. Zamanla daha iyi olacağız. Bizim en önemli eksikliğimiz şehrin bütün hareket etmemesi. Şehir bütün olarak takımın arkasında olursa başarı gelecektir. Ağabeyimde 2 yıldır Bartınspor’da Kulüp Başkanlığı yapıyor.  Bu yıl iyi bir hava yakalandı Bartın’da. Bartın, Karabük ve Zonguldak kardeş takım havasını yakalayacağız. Taraftarlar rahat olsun belki zaman kaybedeceğiz ama transfer noktasında iyi bir takımla sahaya çıkacağız. Ama her nokta da destek istiyoruz. Bu şehrin Zonguldakspor’dan markası yoktur. Ben bu sene iyi bir sene olacağına eminim.”

Emre Can BAYRAM