Forma rekabetinin üst düzeyde olduğu Zonguldak Kömürspor’da idmanlar kıran kırana geçiyor. Hafta sonu deplasmanda Kartepe Suadiyespor ile oynanacak maçın hazırlıklarını Kozlu Sahası’nda yapan kırmızı-lacivertli takımda çift kale maçta forma savaşı Teknik Direktör Cahit Terzi’nin yüzünü güldürdü.

 

***********

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta zirvenin sahibi Zonguldak Kömürspor, hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Kartepe Suadiyespor maçına bileniyor. Kırmızı-lacivertli takım dün hazırlıklarını sentetik zeminli Kozlu Sahası’nda sürdürdü. Hafta sonu Kartepespor ile oynayacağı Sinan Sipahi Stadı’nın sentetik olması nedeniyle Kozlu Sahası’na giden kırmızı-lacivertliler, burada çift kale maç gerçekleştirdi.

Zorlu geçeceği düşünülen Kartepe maçının provasını yapan Zonguldak Kömürspor’da her idmanda olduğu gibi dünkü çalışmada kıran kırana geçti. Takıma yapılan takviyelerle forma rekabetin  üst düzeyde yaşandığı kırmızı-lacivertli takımın dünkü idmanında futbolcuların hırsı en çok Teknik Direktör Cahit Terzi’yi mutlu etti.

Her bölgede yaşanan forma savaşından dolayı sevinen Cahit Terzi, Karetepe karşısında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel onbiri, dünkü çift kale maçta oynattı. Futbolcuların form grafiğine göre değiştireceği muhtemel onbirde Teknik direktör Cahit Terzi, İnegöl Gençlergücü maçında sahaya sürdüğü oyuncuları as kadroda yer verdi.  Terzi, Kalede Ahmet Arat, savunmada Taylan, Salih, Serkan Burçin, orta sahada Mert, Kenan, Eren, Emrah Ergür, Hüseyin Yılmaz, Suat Kerçin ileri uçta ise Eren Üntürk’yer aldı.

 

Futbolcuların performansından memnun olan Kırmızı-lacivertlilerin çalıştırıcısı Cahit Terzi, “Zorlu maç öncesi oyuncuların istekleri beni mutlu ediyor. Umarım bu mücadeleci kimliklerini Kartepe maçına yansıtırlar ve kazanırız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Kimseyi göndermeyeceğiz

Terzi ayrıca, bazı yerel gazetelerde Hüseyin Göktaş ile Durmuş Arda’nın gönderileceği iddiasının doğru olmadığını, tüm oyuncularından memnun olduğunu b-ve kimseyi göndermeyeceklerini söyledi.