KIZ TAKIMININ ARDINDAN ERKEK TAKIMINA DA EL ATTI

Bayanlar 3.Lig temsilcisi Zonguldak Gençlik Merkezispor çalıştıran tecrübeli teknik adam Selim Oral, kız takımının ardından erkek altyapısına da el attı. 

8 yıldır Zonguldak Gençlik Merkezimspor kız takımı çalıştıran Selim Oral, kız takımında yakaladığı başarıları erkek takımında da yakalamayı planlıyor. Zonguldak Gençlik Merkezimspor kız takımında bir çok sporcuyu Beden Eğitimi Yüksek Okuluna ve üst liglere kazandıran Selim Oral, aynı istikrarı erkek takımında yakalamayı hedefliyor. UEFA B Lisansına sahip olan tecrübeli teknik adam Selim Oral, Zonguldak Gençlik Merkezimspor kulübü altında yeni oluşturduğu erkek altyapısı ile U11-U-15 yaş grupları arasında boy gösterecek. Zonguldak Gençlik Merkzimspor’un başarılı antrenörü Selim Oral,  başlayacak olan ligler öncesinde çalışmalarına Fener sentetik sahada başladı. Oral,yeni oluşturduğu erkek takımıyla beraber ilk olarak oyunculara maç alışkanlıkları kazandırarak, ardından yetenekli oyuncuları Türk futboluna oyuncu kazandıracak. 

Selim Oral;  ‘Hedefimiz Türk futboluna oyuncu kazandırmak’’

Zonguldak Gençlik Merkezimspor’un başarılı antrenörü Selim Oral, erkek takımında iddialı bir kadro kurduklarını söyleyerek, ‘’Uzun zamandır erkek takımı kurmak gibi, bir düşüncemiz vardı. Sonunda onu yaptık. İnşallah U11-U-15 yaş grupları arasındaboy göstereceğiz. Hedefimiz oyunculara maç alışkanlıkları kazandırarak yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandırmak. Şuanda gerçekten yoğun bir katılım var. İnşallah başlayacak olan liglerde iddialı bir takım kurduğumuzu göstereceğiz’’dedi. 

Oral; ‘’Erkek takımımız için yaz okulu açıyoruz’’

Yaz okulu da açacaklarını ifade eden Oral, ‘’ Kurmuş olduğumuz erkek takımları için 29 Haziran yaz okulu açacağız. Yaz okulunda yakaladığımız yetenekli oyuncuları Zonguldak Gençlik Merkezimspor erkek takımına kazandıracağız. İnşallah güzel şeyler olacak. 2006-2012 doğumlu sporcular yaz okuluna katılabilecek. Yaz okuluna katılmak isteyen çocuklarımızın bana ulaşmaları yeterli. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM