Spor Toto 3’üncü Lig’de zirve hesapları yapan Zonguldak Kömürspor’da takımın ikinci kaptanı Burak Et, son haftalarda yaşanan puan kayıplarının  kendilerine yakışmadığını söyledi. Kırmızı-lacivertli takımda 5’inci sezonunu yaşayan genç ve tecrübeli savunma oyuncusu, Çorum ve Nilüferspor karşısında aldıkları puan kayıplarını telafi edeceklerini savundu. Lig’de halen şampiyonluğa ortak olduklarını belirten Burak Et, asıl hedeflerini Play-Off’lar olduğunu söyledi.

“ŞANSSIZLIĞIMIZI YENEMEDİK”

Son 2 haftada düşüşe geçtiklerini ifade eden Burak, “Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadığımız aşikar… Ama bu demek ki böyle gidecek. Halen 3’üncüyüz ve şampiyonluk iddiamız, zirve ile aramızda 7 puan fark olmasına rağmen devam ediyor. Puan kaybettiğimiz maçlarda skoru lehimize çevirecek pozisyonlar bulduk ama şanssızlığımızı yenemedik” dedi.

“ASIL HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Asıl hedeflerinin ilk 5 olduğunu söyleyen Burak, “Dediğim gibi şampiyonluk uzak değil. Puan farkı da kapanmayacak değil. Ama biz ilk 5’in içinde olacağız. Asıl hedefimiz Play-Off oynamak. Zor olacak ama bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

“KIZILCABÖLÜKSPOR İLE TELAFİ MAÇINA ÇIKACAĞIZ”

Hafta sonu Kızılcabölükspor ile oynayacaklarını hatırlatan başarılı savunma oyuncusu, “son iki haftada istemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Camiamızı üzdüğümüzün farkındayız. Bu kayıpları telafi etmek için Kızılcabölükspor ile telafi maçına çıkacağız. Bu 3 puanla kapatırsak   bir sonraki haftayı bay geçiyoruz.  Diğer hafta ise  Darıca’yı yenip puan farkını kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Eren ARSLANYILMAZ